25n
Orgull
Orgull

Llíria ofereix ajudes a entitats i associacions prestadores de serveis socials

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 21 de setembre

Llíria ofereix ajudes a entitats i associacions prestadores de serveis socials
31/08/2021 -

L’Ajuntament de Llíria, a través de l’Àrea de Serveis Socials, ha obert el termini de sol·licitud de les ajudes i subvencions destinades al desenvolupament de projectes per part d’entitats i associacions prestadores de Serveis Socials de la localitat. La presentació de sol·licituds es realitzarà, de manera telemàtica, a través de la seu electrònica, i el termini finalitzarà el pròxim 21 de setembre de 2021.

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha indicat que “aquestes ajudes tenen com a objectiu principal impulsar el suport a les entitats prestadores de serveis socials, sense ànim de lucre, que juntament amb els Serveis Socials són els principals canals de desenvolupament per als projectes i iniciatives socials en el nostre municipi”.

Per part seua, la regidora responsable de l’àrea, Consuelo Morató, ha manifestat que “la vulnerabilitat, la inclusió, la violència de gènere, i la prestació d’ajuda a aquells grups de la nostra societat que requereixen intervenció social, són una prioritat que ha de ser atesa tant des de l’administració com des de la societat organitzada. “Per això, aquest suport econòmic a aquesta mena d’entitats tracta de continuar contribuint a la cerca d’una solució per als greus problemes socials que segueixen presentant, actualment, les societats”, ha explicat Morató.

Les bases de la convocatòria i els documents a presentar poden consultar-se en el tauler d’anuncis de la web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 16 =