25n
Orgull
Orgull

Llíria nomena Sonia Cervera i Irene González falleres majors 2020

Llíria nomena Sonia Cervera i Irene González falleres majors 2020
03/09/2019 -

Sonia Cervera López i Irene González Cancar han sigut triades fallera major i fallera major infantil de Llíria, respectivament, per a l’exercici 2020. L’acte de nomenament s’ha celebrat en Ca la Vila després de no haver-se presentat altres candidatures a màximes representants de la festa fallera en el municipi.

Sonia Cervera pertany a la Falla Alpelic i adjacents mentre que Irene González és fallera de la comissió Pla de l’Arc. Les dues prendran oficialment, el mes de novembre, el relleu de Marta Torres i Edurne Romero.

A aquest acte ha assistit l’alcalde de la ciutat, Manolo Civera, i membres de la corporació, així com el nou president de la Junta Local Fallera, Martín Martínez, que ha participat d’aquesta manera en el seu primer acte oficial en el càrrec.

El primer edil ha felicitat, en nom de la ciutat, a Sonia i Irene per la seua elecció com a reines de les Falles de Llíria per a l’any vinent, i d’altra banda, ha volgut agrair també el treball realitzat per Manolo Romero, president de la Junta Local Fallera durant els últims sis anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 5 =