25n
25N
25N

La Regidoria de Mobilitat Sostenible fa treballs de repintat i reposició de passos de vianants a Llíria

L’actuació es durà a terme en totes les zones de la ciutat amb la reposició de més de 3.000 metres quadrats de senyalització horitzontal

La Regidoria de Mobilitat Sostenible fa treballs de repintat i reposició de passos de vianants a Llíria
29/10/2020 -

L’Ajuntament de Llíria, a través de la delegació de Mobilitat Sostenible, ha iniciat esta setmana els treballs de repintat i reposició d’un total 300 passos de vianants del municipi, tant en la zona regulada per a l’estacionament com en la resta de la ciutat.

El regidor de l’àrea, Paco García, ha assenyalat que l’objectiu “és millorar els sistemes de mobilitat urbana i prioritzar la reposició de pintura viària en aquells trams de vials més deteriorats, permetent tindre unes condicions d’accessibilitat i seguretat adequades”.

La previsió és que al llarg d’aquestes dues setmanes es puguen repintar totes aquelles zones més deteriorades, les quals suposen una superfície de més de 3.000 metres quadrats.

García ha destacat que “es prestarà una atenció especial a les rutes escolars, accessos en els centres educatius i el seu entorn, així com a les vies que presenten una major densitat de trànsit i desgast en la pintura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 15 =