25n
25N
25N

Llíria impulsa millores en el polígon Pla de Rascanya

Projecta el soterrament de les línies elèctriques i ha sol•licitat ajudes a l’IVACE per a executar altres actuacions

Llíria impulsa millores en el polígon Pla de Rascanya
25/05/2018 -

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, es va reunir amb representants de les empreses i propietaris del polígon Pla de Rascanya per a presentar-los les iniciatives que es duran a terme en este sector industrial.

D’una banda, el primer edil va explicar el projecte de soterrament de les línies d’alta tensió que executarà Iberdrola. L’objectiu és eliminar les línies aèries de 20 KV, amb la problemàtica que això comportava. De fet, al desembre del passat any, l’impacte d’un camió contra d’una de les torres va provocar una avaria que va deixar sense subministrament elèctric al polígon.

Igualment, l’Ajuntament de Llíria s’ha acollit a la convocatòria d’ajudes 2018-2019 de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a executar diverses inversions en les infraestructures de la zona. Les actuacions a realitzar tenen un pressupost estimat de 216.000 euros i comprenen la implantació de fibra òptica, videovigilància, millores en la mobilitat i enllumenat públic, servicis contra incendis, i senyalització de carrers i trànsit.

L’alcalde hi ha assenyalat que l’objectiu “és donar un impuls a Pla de Rascanya, un històric polígon del nostre municipi promogut el 1968 i amb una vocació ocupadora molt important, però que també ha estat abandonat i requerix d’unes inversions que resolguen molts dels problemes que tenia pendents”.

Manolo Civera també ha assegurat que l’Ajuntament “vol portar avant estos projectes, que en alguns casos es caracteritzen per la seua elevada complexitat, unint voluntats i amb el major consens possible entre tots els agents implicats”.

Més informació

mostra viva

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + nou =