25n
Orgull
Orgull

Llíria llança una original campanya de conscienciació per a mantenir neta la ciutat

‘Llíria neta, ta casa neta’ pretén sensibilitzar contres les conductes incíviques que deterioren l’entorn urbà

Llíria llança una original campanya de conscienciació per a mantenir neta la ciutat
15/06/2021 -

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llíria ha iniciat aquest dimarts la campanya de conscienciació sobre la neteja urbana ‘Llíria neta, ta casa neta’. En total, es llançaran quatre mini vídeos a través de diferents mitjans digitals i altres suports, que durant les pròximes setmanes demanaran a la ciutadania, d’una forma original, que mantinguen neta la ciutat.

“La idea principal d’aquesta necessària iniciativa és demostrar que, igual que no embrutem la nostra llar, ni llancem en ella els residus al sòl, tampoc hauríem de fer-lo a la nostra ciutat. Per què? Per la senzilla raó que el nostre municipi és també la nostra casa, i la casa de les nostres amistats, familiars i de tot el veïnat”, ha explicat la responsable de l’àrea, Consuelo Morató.

A través d’un original i innovador treball de postproducció, diverses persones es veuran transportades per sorpresa a la seua pròpia llar després d’incórrer en una acció poc respectuosa amb la higiene i el medi ambient.

La campanya ”Llíria neta, ta casa neta” dona continuïtat a la iniciada l’any passat amb ‘Les xifres de l’any’ de Llíria Neta, quan es va llançar una nova imatge i un logotip específic per a conscienciar a la ciutadania sobre les conductes incíviques que embruten el nostre entorn urbà i valorar l’esforç econòmic i de recursos que es realitza per a mantenir neta la ciutat.

Comptarà també amb una campanya gràfica de suport en xarxes socials i mobiliari urbà, i està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que es defensen des del consistori.

Primer vídeo de la campanya: https://youtu.be/2RaKtKkUR5A

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 7 =