25n
25N
25N

Llíria Jove oferix activitats d'oci virtual per als més joves

L’Ajuntament promou a través de les xarxes socials una programació per a continuar disfrutant des de casa

Llíria Jove oferix activitats d'oci virtual per als més joves
01/04/2020 -

Llíria Jove ha organitzat una programació d’activitats juvenils perquè els més joves del municipi puguen continuar disfrutant de la seua oferta d’oci des de casa.

El programa d’oci educatiu passa a una nova versió 3.0. A través del compte d’Instagram @lliriajove s’oferiran estes activitats de manera online. Reptes, tallers, trivial, o videoclips són algunes de les alternatives que s’estan preparant perquè ningú s’avorrisca a Llíria. A més, gràcies a la col·laboració del grup local de rap ‘Nacidos de la Tierra’, este pròxim diumenge, 5 d’abril, realitzarà un taller de ràdio per Internet, a partir de les 18.00 hores.

Igualment, durant els pròxims dies es podrà jugar al parxís, l’Uno, la brisca, el dominó i molts més jocs perquè tots i totes puguen passar unes hores divertides, unes activitats que comptaran a més amb la dinamització d’un animador esportiu.

Per a rebre més informació sobre estes activitats o proposar suggeriments, es pot contactar amb la Regidoria de Joventut de Llíria en el whatsapp 672017145 o amb un missatge a través d’Instagram a @lliriajove.

La regidora d’Educació en Valors i Hàbits Saludables, Vallivana Murgui, ha destacat que des de l’Ajuntament de Llíria “estem apostant per donar a la ciutadania diferents opcions d’oci que els permeta socialitzar-se a través de les xarxes i mantindre’s activa, per a dur millor el confinament a casa”.

En este sentit, ha recordat algunes de les iniciatives posades com la secció Ciutadania Activa en la web municipal, que recull diferents recursos per a mantindre’s actiu mental i físicament; les activitats que oferix la biblioteca municipal en la seua pàgina de Facebook; o el repte que s’ha llançat per a compartir en xarxes socials exercicis d’activitat física amb l’etiqueta #LlíriaEntrenaACasa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =