caixa popular

Llíria invertirà 221.000 euros en la millora de la Llar del Jubilat

Les actuacions se centraran en l’accessibilitat i habitabilitat de l’edifici

Llíria invertirà 221.000 euros en la millora de la Llar del Jubilat
27/03/2018 -

L’Ajuntament de Llíria, a través de l’àrea del Cicle de la Vida, invertirà 221.00 euros en la rehabilitació de la Llar del Jubilat de la localitat. Segons ha destacat la responsable de la regidoria, Mª Cruz García, “des del departament hem decidit apostar en els pressupostos de 2018 pel condicionament de l’edifici, dotant esta partida econòmica que permetrà dur a terme diverses actuacions en matèria de seguretat, accessibilitat i habitabilitat, que resulten completament necessàries”.

En concret, García apunta que estes obres se centraran a canviar el sistema de climatització, reparar alguns clavills i adaptar l’eixida d’emergències construint una nova més accessible.

Ampliació teatre

Igualment, el consistori està valorant la possibilitat d’ampliar el teatre de la Llar del Jubilat, ja que s’ha quedat xicotet i en el mateix es realitzen multitud d’activitats culturals i musicals, entre elles les d’assaig i actuacions de la Banda de Jubilats UDP Llíria-Camp de Túria-Serranos. Per això, s’està estudiant la compra d’un solar adjacent per a la possible construcció de camerinos i zones d’utillatge.

La regidora Mª Cruz García ha afirmat que este espai “té multitud de possibilitats, que amb la nova reforma i amb la possible ampliació del teatre donaria un major servici a la ciutat i a les associacions de pensionistes”.

Nou concessionari

La Llar del Jubilat de Llíria es troba en un edifici de dos altures la planta baixa del qual compta amb un gran saló, un teatre i un bar. Actualment, s’ha adjudicat de nou la seua gestió i s’han establit noves normes de convivència i funcionament per a millorar la prestació de tots els servicis, així com l’ús i gaudi de les persones majors, ja que actualment és el punt de trobada i seu de les associacions de jubilats de la localitat.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 6 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris