25n
25N
25N

Llíria instal·larà aparcaments intel·ligents dins del Pla Smart City

Seran gratuïts i estaran situats en diferents zones del nucli urbà

Llíria instal·larà aparcaments intel·ligents dins del Pla Smart City
26/05/2021 -

L’Ajuntament de Llíria instal·larà aparcaments intel·ligents gratuïts en diferents zones del nucli urbà, una actuació que forma part del Pla Smart City. Segons explica el regidor de Mobilitat sostenible, Paco García, “el sistema proporcionarà informació en temps real als conductors sobre les places que estan lliures i la ubicació d’aquestes”.

El consistori edetà, a més, ja ha presentat a la Diputació de València un projecte per a controlar l’ocupació de places d’aparcaments dissuasius que existeixen a la ciutat. Inicialment, el projecte se centra en tres zones concretes: la del Pla de l’Arc, situada enfront del Centre de Salut; La Cultural, en una zona pròxima a l’Administració d’Hisenda, i a Mura.

García també ha assenyalat que “aquests aparcaments seran d’accés gratuït i estaran controlats per intel·ligència artificial a través de cambres de recompte de places”. Es reforçarà, a més, la seua senyalització amb la instal·lació de panells indicatius en punts clau d’accés al municipi, i s’habilitarà una APP per a facilitar la seua localització digital.

“L’objectiu d’aquestes actuacions és reduir el temps de cerca d’aparcament per part de les persones usuàries. A més, també contribuiran a la sostenibilitat mediambiental, en disminuir la despesa de combustible i les emissions de CO₂”, ha explicat Gacía.

Aquest projecte combina, per tant, la filosofia del programa Smart City amb l’aposta decidida de l’Ajuntament de Llíria per incorporar a la mobilitat diària de la ciutadania un model de transport més sostenible i respectuós amb el planeta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =