25n
25N
25N

Llíria ofereix la possibilitat de reviure des de casa els seus millors concerts amb #ClásicosLlíriaCityofMusic

Llíria ofereix la possibilitat de reviure des de casa els seus millors concerts amb #ClásicosLlíriaCityofMusic
06/04/2020 -

La música s’està constituint més que mai en un instrument de cohesió social i vitalitat durant aquests temps difícils d’aïllament. Per això, Llíria City of Music vol portar a les cases de tots els amants de la música els millors concerts i actuacions ‘Made in Llíria’. En aquesta iniciativa, denominada #ClásicosLlíriaCityofMusic, han participat totes les entitats musicals de la localitat: Va unir Musical, Banda Primitiva, Banda UDP, Orquestra de Plectre ‘El Micalet’ i l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”, així com el Conservatori municipal, oferint les seues més recordades actuacions.

En els pròxims dies, a través de les xarxes socials de Llíria City of Music (Twitter, Facebook i Instagram) i en la web www.lliriamusica.es, s’aniran oferint vídeos amb els millors concerts dels últims anys, en una selecció realitzada per les mateixes entitats musicals.

Alguns d’aquests concerts es posen per primera vegada a la disposició del gran públic de manera accessible i gratuïta, en el canal de YouTube de l’Ajuntament de Llíria, com l’estrena mundial de la Novena Simfonia de Beethoven, en la seua versió per a solistes, cor i orquestra de vent, amb la transcripció de Juan Vicente Mas Quiles. Aquest inoblidable concert, interpretat per músics professionals de Llíria sota la batuta de Manuel Galduf en 2016, serà el primer dels clàssics que es conviden a gaudir i ja està disponible. Cada dia s’aniran oferint altres moments brillants de les agrupacions musicals de Llíria, des d’avui mateix i fins a la fi de l’Estat d’Alarma.

Així, amb la Va unir Musical reviurem, entre altres, l’històric concert en el qual van participar tres dels millors trompetistes internacionals -Sandoval, Simeó i Vílchez-, junts per primera vegada el juny de 2019. La Banda Primitiva també oferirà una selecció de les seues millors actuacions, entre les quals destaca el concert en el Palau de les Arts Reina Sofia, l’any passat, en el qual va rebre l’homenatge del Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València” amb motiu del seu bicentenari.

La Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans posarà per primera vegada a disposició pública la seua ja mítica ‘Antologia de la Zarzuela’, un magnífic recopilatori audiovisual que combina la interpretació de peces emblemàtiques com ‘El tambor de granaders’ o ‘Luisa Fernanda’ amb imatges de Llíria. L’Orquestra de Plectre ‘El Micalet’ i l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez” també oferiran els seus millors moments dels últims anys, així com el Conservatori Municipal de Música de Llíria.

Tot això destinat a oferir des de Llíria als amants de la música de tot el planeta una sòlida aposta cultural de qualitat per a afrontar el període d’aïllament. #QuédateEnCasa #JoEmQuedeACasa

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 1 =