25n
25N
25N

Llíria avança cap a la remodelació del Mercat Municipal amb 200 metres quadrats

Llíria avança cap a la remodelació del Mercat Municipal amb 200 metres quadrats
18/09/2019 -

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de Llíria, Joanma Miguel, i l’edil Paco García s’han reunit amb la directora general de Comerç de la Generalitat, Rosana Seguí, per a abordar la futura remodelació i posada al punt del nou mercat municipal en els baixos de les oficines consistorials.

L’avantprojecte que ha elaborat l’Ajuntament amb la participació dels venedors del mercat, proposa la reordenació de l’espai en dues zones: una per a l’oferta comercial i una altra per a usos municipals.

La nova proposta recull unes instal·lacions modernes i adaptades a la normativa actual, amb un espai de 200 metres quadrats aproximadament i un total de huit llocs de venda. D’altra banda, aquesta remodelació alliberaria un total de 500 metres quadrats, que es podrien destinar a altres usos municipals.

Segons l’edil de Comerç, Joanma Miguel, “Llíria necessita remodelar aquest espai. D’una banda, per a mantenir el mercat en aquest barri de la localitat, i d’un altre, per a adaptar-se a la nova normativa de mercats i espais públics de venda”.

Aquesta proposta pretén potenciar l’espai, ja que “actualment, dels 21 llocs que existeixen, no són més de mitja dotzena els que obrin diàriament i donen una oferta comercial variada, deixant un gran espai sense utilitat, que aquesta iniciativa vol reaprofitar”, ha explicat el regidor.

Per a això, les autoritats locals han sol·licitat l’ajuda de l’Administració autonòmica, a través de la seua directora general de Comerç, Rosana Seguí, la qual ha indicat que la Generalitat col·laborarà a través de les línies de cooperació amb entitats locals que hi ha habilitades per a la remodelació i adaptació de mercats municipals.

L’objectiu de la delegació de Comerç és poder abordar aquesta inversió el pròxim exercici, atés que la concessió ha finalitzat i cal reordenar els espais i fer una nova licitació d’aquests.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 10 =