caixa popular

Llíria adjudica les subvencions a clubs i entitats esportives per un valor de 89.000 €

Un total de 23 entitats es veuran beneficiades amb aquestes ajudes corresponents a la temporada 2016-2017

Llíria adjudica les subvencions a clubs i entitats esportives per un valor de 89.000 €
11/08/2017 -

Ja s’ha fet pública la llista amb els clubs edetans que rebran una subvenció que té com a objectiu recolzar i millorar l’activitat dels clubs i entitats esportives, fomentant la pràctica i competició en el camp de l’esport, així com el desenvolupament d’activitats recreatives, oci i esplai.

Seran 23 entitats les que reben aquesta ajuda econòmica. Tal com s’explica en el decret, el pagament del 70% dels imports concedits es realitzarà anticipadament, amb caràcter previ a la justificació, entenent-se aquest com a finançament necessari per a poder dur a terme les diferents actuacions marcades.

Així doncs, el segon pagament, corresponent al 30% de l’import, es realitzarà una vegada justificada la subvenció per cada entitat, abans del 31 d’octubre d’enguany, i es liquidarà abans de la finalització de l’exercici 2017.

“Enguany ha sigut la primera vegada que el procediment per a l’adjudicació de les subvencions ha sigut en règim de concurrència competitiva, prenent com a base els criteris objectius aprovats per unanimitat en el Consell Local de l’Esport, format per membres de totes les entitats esportives del municipi”, ha assenyalat el regidor d’Esports, Pedro Vicente.

A continuació es facilita el llistat dels 23 clubs que rebran les ajudes. Poden obtenir més informació sobre aquest tema a través d’aquest enllaç.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris