25n
25N
25N

Llíria actualitza la seua imatge en les parades d'autobús

La promoció comercial, turística i musical serà la base publicitària que lluirà en les marquesines

Llíria actualitza la seua imatge en les parades d'autobús
04/03/2020 -

Segons el regidor de Mobilitat Sostenible de Llíria, Paco García, “la ciutat vol millorar la seua imatge i promocionar el seu teixit comercial, turístic i cultural”. Per això, l’Ajuntament ha dissenyat una campanya atemporal de marcs publicitaris a través de les marquesines de l’autobús que hi ha tant en el nucli urbà com a les urbanitzacions.

García ha explicat que “s’han utilitzat dos elements importants per a la dinamització econòmica, com és el comerç local i el recent nomenament de Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO. Amb aquests dissenys, es vol millorar l’estat de les parades del bus i a més, fomentar el comerç de proximitat tan variat i de qualitat que tenim en la localitat, així com donar a conéixer a tots la ciutadania i persones que ens visiten la recent inclusió del municipi dins de la xarxa internacional de Ciutats Creatives”.

Aquesta millora en la imatge d’aquest element del mobiliari urbà s’anirà completant amb altres campanyes temporals com per exemple la del Preolímpic d’Handbol femení que se celebra al març en la localitat, o la de nous serveis que puga prestar el Consistori en el terme municipal, que s’aniran publicitant en aquests espais del transport públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − onze =