25n
25N
25N

Llibretes personalitzades, el clàssic dels regals d'empresa al gust del client

Libretas personalizadas clásico regalos empresa al gusto del cliente

Llibretes personalitzades, el clàssic dels regals d'empresa al gust del client
21/11/2020 -

La millor manera per a fidelitzar a un client és oferir-li un bon producte o servei. Que un client quede satisfet és la millor forma que torne. Ara bé, hi ha detalls que permeten a les empreses quedar molt bé amb els seus clients incorrent en una despesa molt petita. Per a això existeixen els regals d’empresa, que faciliten la fidelització del client alhora que aconsegueixen un suport publicitari gratis: qualsevol regal és també publicitat per a l’empresa.

Podem regalar qualsevol cosa i qualsevol producte pot convertir-se en suport publicitari. Ara bé, l’ideal és que es tracte d’un objecte d’ús habitual i que permeta que es visibilitze bé la marca. D’aquesta manera, ens garantirem que el regal compleix el seu doble comés: ser útil per al nostre client i mostrar la nostra marca.

Aquesta tècnica de marxandatge permet alhora complir amb un altre objectiu bàsic: en un mercat cada vegada més competitiu, és fonamental per a les empreses diferenciar-se de la competència. Pots regalar un producte d’alta qualitat o un detall molt personalitzat. Això contribuirà a reforçar la bona imatge de la marca en el client.

Les llibretes personalitzades, un clàssic dels regals d’empresa

Les possibilitats de regals són pràcticament il·limitades, sempre que complim les dues condicions ressenyades més amunt. Però existeixen alguns objectes “estrella” entre els regals d’empresa. Les llibretes personalitzades per a empreses són un exemple: són molt útils i col·locar la teua marca o el teu logo en la tapa farà que la vegen tots els que passen per l’escriptori de la persona que la tinga.

Si optes per lliurar llibretes personalitzades en una reunió o en un congrés, aquestes s’usaran el dia que les lliures, però segurament molts les guarden i acaben recorrent a elles posteriorment. Una llibreta amb el teu logo o marca sobre la taula d’una oficina suposa una publicitat permanent. A més, les llibretes són un objecte que utilitzem tots: els xiquets poden usar-les per a fer dibuixos o gargots, i els adults per a fer anotacions. En qualsevol cas, les llibretes són sempre un objecte d’ús recurrent. És molt habitual que a vegades no trobem un paper quan necessitem anotar alguna cosa. Si la teua llibreta és a prop, crearàs una imatge positiva.

Per aquest motiu, les llibretes són un clàssic dels articles publicitaris.

Un resultat al gust del client

Atés que són un regal molt útil, existeix una varietat amplíssima de llibretes personalitzades per a triar. N’hi ha amb diferents acabats i tapes, de major o menor grandària, amb diferents tipus de paper (reciclatge, ratllat, amb diferent gramatge).

A més, pots assegurar-te que el resultat és del teu gust. Algunes empreses especialitzades ofereixen eines que permeten al client comprovar com seria el disseny de la llibreta o bloc visualitzant-lo en la pantalla. D’aquesta manera, el client selecciona un model de llibreta en la web, entra a un configurador online i puja qualsevol logotip o text, podent col·locar-lo en qualsevol lloc de la llibreta. Així es pot visualitzar el producte abans d’encarregar-lo. A més, algunes compten també amb un departament de disseny gràfic, que revisarà que el resultat final és òptim per a la visibilitat de la marca.

Per aquestes raons, les llibretes personalitzades són un regal d’empresa perfecte: útils per a qui ho rep… i per a qui ho lliura!

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 17 =