Arriben 'Les Nits del Oceanogràfic' amb homenatge als Beatles en "un viatge" molt especial

Arriben 'Les Nits del Oceanogràfic' amb homenatge als Beatles en "un viatge" molt especial
10/07/2019 -

L’Oceanogràfic ha presentat aquest dimecres ‘Les Nits de l’Oceanogràfic’, un espectacle que en aquesta edició proposa un “viatge audiovisual” que inclou natació sincronitzada, dansa i dofins, centrat en la bellesa i els riscos dels taurons amb el qual, a més, “homenatja” els Beatles.

En l’espectacle, amb una durada aproximada de 40 minuts, el públic assistent, des d’aquest mateix divendres a les 22.30 i fins al 31 d’agost, podrà recórrer el món marí sota el submarí del grup de Liverpool a través d’una posada en escena amb l'”eix troncal” del tauró”, segons ha detallat el director de l’obra, David Díaz.

Aquesta edició l’espectacle s’ha impulsat coincidint amb la campanya iniciada per l’Oceanogràfic amb l’objectiu de recopilar, ensenyar i distribuir en tots els hàbitats els seus més de 100 exemplars i més de 20 espècies de taurons.

“Intentarem donar una visió un poc diferent de la que tenim habitualment sobre aquesta espècie”, ha assegurat el director d’escena. “El nostre objectiu, més enllà d’extraure conclusions, és plantejar que el públic assistent tinga l’oportunitat de conéixer el món marí i aquelles coses que no estem fent bé”, ha afegit.

Díaz ha explicat que dins de la proposta s’emprendran “diversos viatges”. Un d’ells consisteix a veure l’espectacle a través de la innocència d’una xiqueta de set anys, “una bona oportunitat per a reflexionar i aprendre sobre el que no sabem”, segons el responsable.

“Amb la seua imaginació, aquest viatge ens portarà a través del ‘yellow submarine’ des de l’Antàrtic fins al mar de la Xina, passant pel d’Irlanda o el Mediterrani”, ha afegit el director de l’espectacle.

Per part seua, el director general de l’Oceanogràfic, Eduardo Nogués, ha assegurat que “al nostre públic li agrada veure com els dofins interactuen amb els cuidadors, que formen part d’una proposta que suma i aporta valor” al recinte.

“HOMENATGE” Als BEATLES

Una de les novetats de l’edició de 2019 consisteix que tot l’espectacle està conduït per la música dels Beatles i dels seus components, ja que segons Díaz “és un bon moment per a fer un xicotet homenatge al grup que va inventar tot del pop i el rock, coincidint amb el 50 aniversari de la publicació de ‘The White Album'”.

En aquesta línia, ha explicat que en l’espectacle hi ha actuacions “molt interessants en escena amb un punt arriscat que resoldrem perfectament”.

CLAQUÉ I MÚSICA URBANA

Ingredients com el claqué o el hip-hop també formaran part de ‘Les Nits de l’Oceanogràfic’, amb coreografies que mesclen parts rítmiques i melòdiques. Aquestes actuacions, segons han declarat els responsables en la presentació, seran dutes a terme per grups de dansa contemporània i de hip-hop que compten “amb talent format en la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, l’espectacle compta amb la participació activa d’un equip de natació sincronitzada que realitzarà tres coreografies i les rutines de les quals “prenen major pes dins de l’espectacle” que en edicions anteriors, segons ha admés la responsable del conjunt, Maypi Arias.

“En totes les coreografies ha augmentat el nombre d’acrobàcies, augmentant també el risc d’aquestes”, ha afegit. Els temes ‘Get back’ o ‘He comes the sun’ seran alguns dels protagonistes de l’espectacle.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − tretze =

movilidad ayto de valencia
anna i la maquina del tiempo
anna i la maquina del tiempo
alcasser
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019