caixa popular

Ara Malikian confirma una segona data en els Concerts de Vivers

Les entrades per a l’espectacle del 14 de juliol ja estan esgotades, el nou xou serà el 18 de juliol

Ara Malikian confirma una segona data en els Concerts de Vivers
19/05/2017 -

El violinista Ara Malikian ha aconseguit alguna cosa que no passava des de fa molt temps en els tradicionals Concerts de Vivers: esgotar les entrades per al seu xou. Així, tots els tiquets per al concert programat per al divendres 14 de juliol s’han venut dos mesos abans de la seua realització.

Per este motiu, la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, l’empresa promotora i l’artista han acordat activar una segona data per al dimarts 18 de juliol. D’esta manera, es vol donar resposta a la gran demanda que el concert ha suscitat en la ciutat i que el públic interessat no es quede sense entrada per a gaudir del que es presumeix com un dels xous més destacats de l’edició 2017 dels Concerts de Vivers.

Les dues actuacions de Malikian a València formen part de la gira La increïble història de Violí, que serveix per a presentar el disc del mateix títol que l’instrumentista va publicar a la fi del 2016. El tour ja ha passat per diverses ciutats d’Espanya (Sevilla, Cadis, Granada, Huesca, Bilbao), Mèxic (Monterrey, Aguascalientes, Zacatecas) i Brasil (Rio de Janeiro, Sao Paulo, Belo Horizonte).

Després de la gira Ara 15, de dos anys de durada, on el compositor d’origen armeni narrava la seua biografia vital i musical, ara coneixerem la història d’un violí que va nàixer a Mòdena i va viatjar fins al Líban per a trobar-se amb el xicotet Ara de tres anys. El seu pare, també violinista, li ensenyarà a tocar un instrument del qual ja no se separarà. Junts descobriran a Paganini i junts viatjaran al llarg dels anys per tots els gèneres musicals que aniran aprenent allà on paren. Explorar, sentir, fusionar, així fins a arribar al rock i la música pop.

 

Un cartell per a tots els gustos

Este concert se sumisca a la programació de la nova edició dels Concerts de Vivers, composta per 17 actuacions que comptaran amb la participació de més de 30 artistes. Un cartell ideat per a tot tipus de públic amb estils musicals que van del pop al jazz, passant per la música ètnica i el mestissatge, i que comptarà amb una àmplia varietat d’artistes rellevants en l’àmbit internacional i estatal, així com una important presència de bandes valencianes.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + vint =

viva gym canovas
exposicion caps tallats