caixa popular

La Llar del Sud exposa una col·lecció de pintures d'Antoni Arranz sobre l'evolució de la ciutat

La mostra reflecteix el pas del temps amb quadres que capten diferents racons antics i actuals de la ciutat

La Llar del Sud exposa una col·lecció de pintures d'Antoni Arranz sobre l'evolució de la ciutat
18/04/2018 -

La Llar del Sud acull una àmplia exposició de quadres que tenen com a tema central la ciutat de Mislata. En els quadres s’arrepleguen molts dels llocs, edificis i monuments del municipi, uns mostren com van ser anys arrere i uns altres els reflecteixen tal com els coneixem a dia de hui. Es tracta d’una col·lecció d’obres pintades per l’artista Antoni Arranz, veí de Mislata, que encara que ell mateix afirma que és un afeccionat, ha aconseguit impressionar a tot aquell que fins al moment ha visitat l’exposició.

La mostra compta amb un total de 58 obres pictòriques, que Arranz ha anat realitzant al llarg de l’últim un any, emprant en tots ells la tècnica de l’aquarel·la. Aquesta és la tercera exposició que realitza l’artista en la Llar del Sud i, encara que fins al moment no té previst exposar en un altre lloc, sí ha rebut ofertes per a comprar alguns dels seus quadres.

El president de la Llar del Sud, Pepe Cervera, s’ha mostrat molt satisfet amb la qualitat artística d’aquesta exposició, per la qual cosa aprofita per a convidar a tota la ciutadania de Mislata a passar-se pel centre municipal situat en l’avinguda del Sud i gaudir d’una col·lecció de quadres que, com assegura, no deixarà a ningú indiferent.

Després de completar aquesta exposició, Antonio Arranz ha iniciat una nova etapa artística i treballa en una nova col·lecció que potser expose també a Mislata pròximament. Continua invertint gran part del seu temps en la pintura, la seua gran passió, encara que en aquesta ocasió està emprant una altra tècnica, la pintura acrílica.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − tres =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris