caixa popular

Live The Roof arriba a València amb concerts exclusius en un espai únic

La terrassa del Veles e Vents de La Marina acollirà els concerts d’aquest esdeveniment

Live The Roof arriba a València amb concerts exclusius en un espai únic
26/06/2017 -

La terrassa del Veles e Vents de La Marina de València acull, fins a finals d’agost, una nova edició del popular ‘Live The Roof 2017’. Una sèrie de concerts exclusius que ens portaran artistes tan coneguts com Bebe, Elefantes, Vega o Mikel Erentxun, entre altres. Una oportunitat perfecta per a gaudir de bona música en un entorn privilegiat.

Diumenge passat, 25 de juny, ‘Live The Roof’ s’inaugurava amb l’actuació de Revólver, un concert que va tenir molt bon acolliment pels valencians, i que ha donat el tret d’eixida a un esdeveniment que va nàixer d’aquell moment màgic en el qual els Beatles van fer un concert en un terrat.

Amb el pas del temps, ‘Live The Roof’ ha anat agafant força fins a aconseguir el seu objectiu principal: Oferir a tots els assistents grans concerts en una ubicació única, els terrats o terrasses dels edificis, i amb un aforament reduït per a crear una major connexió i proximitat entre el públic i l’artista. Així, les ciutats que gaudeixen d’aquest esdeveniment són Alacant, Cadis, Barcelona, Gijón, Sant Sebastià, Màlaga, Madrid, Saragossa, Vigo, Sevilla i, no cal dir-ho, València.

I perquè no et perdes cap concert, a València Extra, t’informem de la programació de ‘Live The Roof 2017’.

15 juliol. Bebe

20 juliol. Vega

4 agost. Mikel Erentxun

12 agost. Elefantes

19 agost. Viva Suecia

26 agost. El Kanka

1 setembre. L.A.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats