25n
25N
25N

L'IVAM comprarà obres a les galeries participants en 'Abierto Valencia'

L'IVAM comprarà obres a les galeries participants en 'Abierto Valencia'
20/09/2016 -

L’IVAM adquirirà, per primera vegada, alguna de les obres que s’exhibiran en la quarta edició d’Abierto Valencia”, organitzat per l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVac). A pesar de la difícil situació econòmica del museu, l’Institut Valencià d’Art Modern farà un important esforç destinant al voltant de 12.000 euros del seu pressupost d’adquisicions per a mostrar el seu suport als professionals de l’art modern i contemporani i, alhora, enriquir la col·lecció.

Els responsables d’exposicions temporals i col·lecció i el director de l’IVAM estudiaran els treballs que presenten les 18 galeries participants en aquest esdeveniment amb el qual inicien la seua temporada expositiva. Posteriorment, portaran la proposta d’adquisició de l’obra o obres seleccionades al consell assessor, l’òrgan encarregat de la supervisió de les compres del museu.

‘Abierto Valencia’, que té com a objectiu trencar barreres entre el públic i l’art contemporani, arrancarà el divendres, 30 de setembre, a les 17 hores, amb l’obertura simultània de totes les galeries participants. Com en la passada edició, l’IVAM acollirà la festa inaugural d’aquest esdeveniment en la qual es lliurarà el premi a la millor exposició d’obertura, atorgat per la Conselleria de Cultura, i tres premis d’adquisició d’obra patrocinats per entitats privades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − nou =

museo prehistoria
museo prehistoria