caixa popular

L'IVAJ recolza les iniciatives de participació juvenil en la comarca de La Ribera Alta

L'IVAJ recolza les iniciatives de participació juvenil en la comarca de La Ribera Alta
06/07/2017 -

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Marti, ha assistit a Sumacàrcer al I Fòrum de Participació Juvenil de La Ribera Alta.

El fòrum està organitzat des de Xarxa Jove de l’IVAJ amb diversos ajuntaments de La Ribera Alta: Sumacàrcer, La Pobla Llarga, Alzira, Carcaixent, Manuel, Benifaió, Càrcer, Rafelguaraf, Montserrat i Antella, entre altres.

A la trobada participen jóvens de 15 a 17 anys que formen part del mateix grup, associació o experiència educativa o de participació, tant en el seu institut com en el seu municipi, en clubs esportius, culturals, d’art, de dansa, mediadors, corresponsals, en projectes d’intercanvi Erasmus, per a unir esforços i treballar en xarxa.

Martí ha recolzat aquestes iniciatives en l’àmbit comarcal que obrin un espai de debat sobre les polítiques de joventut i ofereixen conclusions pràctiques per a millorar la realitat de les persones jóvens. “És una oportunitat per al personal tècnic i regidories de joventut per a propiciar espais de trobada i d’intercanvi, on els i les jóvens expressen les seues inquietuds i que els seus respectius municipis els donen suport, ja que són una peça clau del teixit social”, ha indicat.

El fòrum permet acostar-se a les diverses realitats, aprendre dels altres i enriquir-se de les experiències de veïns/es de la comarca de La Ribera Alta.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris