25n
25N
25N

L'IVAJ obri la inscripció per al programa de caps de setmana d'immersió lingüística en albergs juvenils

L'IVAJ obri la inscripció per al programa de caps de setmana d'immersió lingüística en albergs juvenils
06/09/2016 -

L’IVAJ ha obert la reserva en línia per als tallers de caps de setmana d’immersió lingüística programats a l’octubre i novembre en les seues instal·lacions juvenils per a ampliar l’oferta formativa en idiomes a joves i professorat.

Els tallers d’anglés comprenen caps de setmana d’immersió lingüística per a joves en els albergs de l’IVAJ, amb els quals es pretén reforçar l’aprenentatge pràctic i oral de l’idioma anglés. Un dels aspectes fonamentals dels programes d’immersió és la participació d’estudiants per a progressar en el seu aprenentatge, alhora que prendre confiança i gaudir amb la utilització de l’idioma.

Els caps de setmana d’immersió lingüística en anglés per a professorat estaran oberts a professors i professores d’ensenyament primari o secundària en actiu. S’enfoquen a una utilització pràctica de l’idioma en l’aula, per a millorar l’expressió, fluïdesa oral, el vocabulari i en definitiva, l’enriquiment lingüístic del professorat en anglés.

Està activa la inscripció per al cap de setmana d’immersió lingüística per a joves en l’alberg d’Alacant del 14 al 16 d’octubre i els caps de setmana per a joves en l’alberg de Benicàssim del 21 al 23 d’octubre així com del 18 al 20 de novembre. El programa “anglés per a professors” en l’Alberg juvenil de l’IVAJ a Alacant se celebrarà del 4 al 6 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =