caixa popular

L'IVAJ i la Mancomunitat de la Marina Alta organitzen accions conjuntes dirigides a joves

L'IVAJ i la Mancomunitat de la Marina Alta organitzen accions conjuntes dirigides a joves
18/05/2017 -

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha manifestat l’aposta que promou la Generalitat per a afavorir la participació juvenil i el coneixement mutu en l’àmbit comarcal, és fruit de “el consens entre municipis decidits a avançar en matèria de joventut”. Martí s’ha reunit amb la Xarxa Jove de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, a l’alberg La Marina a Teulada-Moraira.

Jesús Martí ha destacat que la iniciativa naix dels departaments de Joventut de la comarca que han constituït, a principis del 2017, la Xarxa Jove Marina Alta per a promoure la dinamització cultural i l’oci educatiu.

En la reunió s’ha tractat temes relacionats amb la població jove, de 14 a 30 anys de la Marina Alta, que se situa en 26.912 persones, i també dels ajuntaments que promouen descomptes a través de compromisos d’adhesió al Carnet Jove, credencial jove europea, i de la seua emissió, a escala municipal.

La Xarxa Jove Marina Alta ha proposat l’elaboració d’un pla comarcal de Joventut i l’organització d’una trobada de jóvens de la comarca. També ha expressat el seu interés per participar en projectes europeus, especialment d’intercanvis i de Servici Voluntari Europeu.

A la trobada han assistit l’alcalde de Teulada-Moraira, Carlos Linares, i el gerent del MACMA, Jovi Lozano. Per part de la Xarxa Jove Marina Alta, han acudit el primer tinent d’alcalde i regidor d’Infància i Joventut, Jose Ramiro, així com els tècnics de Joventut de Xabia, Vicent Buiges i de Dénia, Joan Roselló; el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Teulada-Moraira, Daniel Ibanco, junt amb la secretària de Xarxa Jove Marina Alta, Mónica Cortés, tècnic de Joventut de Teulada-Moraira.

La reunió de treball ha comptat amb la presència, a més, de la regidora de Joventut, Servicis Socials i Sanitat de Dénia, Cristina Morera, i la regidora de Joventut de Calp, Maria Pilar Cabrera, així com Mª Àngels Crespo, tècnic de Joventut de Benissa; Xisca Tomás, del Punt Jove de Calp, i Adolfo Carnero, tècnic de Joventut de l’IVAJ.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 9 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats