25n
25N
25N

L'IVAJ coordina un curs de formació per als Erasmus+ en l'alberg Argentina de Benicàssim

L'IVAJ coordina un curs de formació per als Erasmus+ en l'alberg Argentina de Benicàssim
19/10/2016 -

Un total de 24 joves procedents d’Alemanya, Bèlgica, Xipre, Estònia França, Grècia, Holanda, Hongria, Itàlia, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania i Regne Unit participen, del 14 al 19 d’octubre, en un curs de formació per a Erasmus +, coordinat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), en l’alberg Argentina de Benicàssim.

En aquest curs de formació s’ofereixen eines útils per a facilitar la incorporació a les activitats de voluntariat i l’adaptació als llocs en els quals s’integraran en els pròxims mesos, concretament realitzaran el seu voluntariat en projectes d’acolliment de diferents associacions i ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

En el curs, a més de formació lingüística, s’organitzen sessions perquè els/les participants coneguen aspectes pràctics, el programa Erasmus + i es treballen temes com la interculturalitat i la resolució de conflictes, a través de tallers, activitats i dinàmiques.

Els voluntaris i voluntàries coneixeran experiències pràctiques de joves que ja han realitzat el voluntariat europeu i desenvoluparan una activitat amb la finalitat de donar a conéixer el Programa Erasmus+, especialment entre els joves.

El curs està organitzat per l’Agència Nacional Espanyola de Joventut del Programa Erasmus+, de la qual forma part l’IVAJ.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + onze =

museo prehistoria