caixa popular

Publicat el llistat provisional de les ajudes al xicotet comerç

Publicat el llistat provisional de les ajudes al xicotet comerç
16/10/2017 -

La regidoria de Comerç, dirigida per Carlos Galiana, ja ha publicat a la seu electrònica de l’Ajuntament de València l’edicte amb el llistat provisional de sol·licitants de subvencions per a nous comerços de proximitat i consolidació dels ja existents, i aquells sol·licitants pendents de subsanació.

Per a les persones que estan en el llistat de sol·licitants amb els requisits per solucionar, ara disposen d’un termini de 10 dies comptats a partir del 13 d’octubre i fins al 26 d’octubre (ambdós dies inclosos), per presentar la documentació correcta que se’ls demana.

El muntant de les ajudes arriba fins als 287.000 euros, i cada comerç pot rebre fins a un màxim de 3.000 euros per finançar el total de les seues despeses justificades, derivades d’aspectes com ara la titularitat, l’exercici, el desenvolupament i la millora del negoci o l’activitat comercial. L’objectiu és dinamitzar la vida comercial dels nostres barris.

“Apostem fermament pel xicotet comerç municipal, ajudem que els autònoms puguen fer front al manteniment dels seus negocis de proximitat i impulsem de manera decidida la creació d’empreses comercials a València. Amb aquesta línia de subvencions millorem el mapa comercial de la ciutat, amb l’objectiu de mantenir l’essència i la tradició del cap i casal”, ha dit el regidor Galiana.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris