25n
25N
25N

Melcior, Gaspar i Baltasar desfilaran en una cavalcada 100% talent torrentí

Melcior, Gaspar i Baltasar desfilaran en una cavalcada 100% talent torrentí
03/01/2020 -

A dos dies per a viure una de les nits més emocionants i màgiques de l’any, l’Ajuntament de Torrent ja ho té tot a punt per a rebre als Reis Mags. Melcior, Gaspar i Baltasar desfilaran davant les il·lusionades mirades dels més xicotets i xicotetes de la casa, encara que també dels no tant xiquets, en una cavalcada 100% torrentina, ja que ha sigut dissenyada per la pròpia gent de Torrent i en la qual, a més, participen les associacions i col·lectius de la ciutat.

Per això, ahir a la vesprada, el regidor de Festes, José Pascual Martínez, es va reunir amb els representants de les associacions per a agrair-los el seu esforç i dedicació, destacant “la gran labor que estan realitzant perquè la cavalcada es convertisca en un gran espectacle que demostra el gran talent dels torrentins i torrentines”.

Entre les sorpreses de la vesprada, la desfilada tindrà com a eix central el lema: Per on venen els reis? Pregunta a la iaia, la cavalcada relatarà una emotiva història que ressalta la figura de les àvies, una persona molt important en la vida dels xiquets i xiquetes i que al llarg de la història els ha transmés il·lusió amb contes tradicionals amb els Reis Mags com a protagonistes.

Les associacions i col·lectius que desfilaran són: Junta Local Fallera, Junta Central de Germanors de Setmana Santa, AFEM, A. C. Castella-la Manxa, Amics de la Cultura Andalusa, Federació Moros i Cristians, Clavariesses de la Immaculada, Clavariesses del Bon Consell, Clavaris del Rosari, Patinart, Col·lectiu Soterranya, Cucurucú Teatre, Kangoo, Centre Cultural Sant Cayetano, Associació Tècniques Orientals, Ballet Sara Baixauli, Centre Cultural Associació Rociera, Club de Gimnàstica Rítmica de Torrent, Club de Gimnàstica Acrobàtica Acrolimpics, Colla de Dolçainers de Torrent, Dolçainers Colla Rossejat, Muixeranga la Torrentina, ADISTO, falla Lope de Rueda, falla Toledo, falla Antoni Pardo, Unió Musical, Cercle Catòlic, Escola Coral i Cirkus Kaos. Amb la col·laboració de: Torrent de Paraules, Federació d’Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca (FAC) i l’Associació de Comerços Torrent Comercial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =