25n
25N
25N

Publicada la llista provisional de la borsa de persones adjudicatàries de lloguer assequible de València

Publicada la llista provisional de la borsa de persones adjudicatàries de lloguer assequible de València
21/12/2020 -

La Delegació de Vivenda de l’Ajuntament de València ha admés 51 sol·licituds per formar part de la primera borsa de persones adjudicatàries de lloguer assequible. La llista provisional, publicada pel consistori aquest dilluns, també contempla altres 74 sol·licituds incompletes. Fins al pròxim dia 7 de gener hi ha de termini perquè les persones sol·licitants puguen, bé acreditar la informació requerida, bé solucionar qualsevol errada o dades incompletes o al·legar a la llista publicada.

“És la primera vegada que des de la Delegació de Vivenda es constitueix una borsa així”, ha destacat la regidora Isabel Lozano, qui ha detallat que “en gener publicarem la llista definitiva i començarem a atorgar un paquet amb les primeres 24 vivendes municipals amb el règim de lloguer assequible”.

Les persones sol·licitants havien de reunir diversos requisits, com ara l’empadronament al terme municipal de València o l’acreditació de la residència efectiva, la inscripció en el registre de Demandants de Lloguer de l’Ajuntament, no disposar de cap vivenda en propietat i comptar amb uns ingressos que permeten el pagament de la renda i que alhora no superen els límits establits.

Entre els criteris de baremació prioritaris hi ha el de l’edat major de 64 anys o entre 18 i 34, així com la unitat de convivència amb algun membre amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat acreditat superior o igual al 33 %. “L’objectiu ha sigut dotar de major puntuació a col·lectius amb més dificultats per accedir a una vivenda, com ara persones majors, amb alguna discapacitat, dependents, menors de 35 anys o famílies monoparentals”, ha explicat Lozano.

Les llistes provisionals es poden consultar a través del web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 5 =