25n
Orgull
Orgull

L'interior i el prelitoral de la Comunitat Valenciana superarà aquest diumenge els 37° de temperatura màxima

L'interior i el prelitoral de la Comunitat Valenciana superarà aquest diumenge els 37° de temperatura màxima
27/06/2021 -

El temps sec i estable continuarà aquest diumenge en bona part del país, encara que algunes zones d’Aragó, Navarra i Catalunya estan en avís groc per pluja i tempestes i en unes altres del terç nord podria augmentar la nuvolositat al llarg del dia. En la Comunitat Valenciana, les temperatures màximes podran superar els 36-37 graus a l’interior i prelitoral.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), brillarà el sol en la major part de la península i Balears, encara que no es descarten núvols baixos en l’àrea de l’Estret i altres d’evolució a l’interior. A Canàries tampoc hi haurà un cel cobert, si bé podria haver-hi alguns intervals nuvolosos en el nord de les illes.

D’altra banda, per al nord de Galícia, el Cantàbric, l’alt Ebre i la Ibèrica septentrional s’esperen núvols baixos al principi, amb un augment important de nuvolositat a la vesprada i precipitacions, que seran més intenses i probables a Astúries i Cantàbria.

Al voltant del Pirineu, es preveuen pluges i tempestes a la vesprada, que podrien ser intenses, en tant que no es descarten en altres punts de l’interior del quadrant nord-est peninsular, especialment en la Ibèrica oriental.

Les temperatures màximes baixaran a Galícia i Huelva i pujaran en la meitat aquest de la península i l’interior de Canàries, amb valors superiors a 36 graus en zones fluvials del vessant atlàntic sud i mig Ebre, mentre que les mínimes pujaran a l’interior i a Canàries.

En aquest arxipèlag es registrarà vent del nord-est, mentre que en el litoral gallec, aquest acabarà rolant a nord-oest.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − nou =