25n
25N
25N

L'Institut Valencià de Cultura promou una jornada d'internacionalització sobre el guió del documental en DOCS València

L'Institut Valencià de Cultura promou una jornada d'internacionalització sobre el guió del documental en DOCS València
24/11/2016 -

La Filmoteca ha acollit una jornada d’internacionalització del guió del documental, dins de la celebració de l’edició de presentació del Festival Internacional de Documental DOCS València. Espai de Ficció. Organitzada per Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) i l’Institut Valencià de Cultura, a través de la Subdirecció de l’IVAC. La jornada s’emmarca dins del Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives, que forma part del Pla Estratègic Cultural ‘Fes Cultura’.

La jornada, que ha sigut presentada pel director adjunt de l’IVAC, José Luis Moreno, i el president d’EDAV, Pau Martínez, s’ha iniciat amb la conferència ‘La internacionalització del documental des del guió’, del director i guionista José Ángel Alayón, i ha conclòs amb la taula redona ‘El guió documental: escriure amb la cambra’ en què han participat Antonia Montaner, José Ángel Alayón, Joana M. Ortueta, Octavio Guerra, Pau Montagud i Carles Candela

En la jornada s’han abordat els problemes que afronten els guionistes a l’hora de promocionar i donar a conéixer els seus guions de documentals en el mercat internacional i s’han analitzat qüestions, pràctiques i teòriques, relatives a l’escriptura del guió del documental en relació a la seua possible internacionalització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =