25n
25N
25N

L'Institut Valencià de Cultura col·labora en The Open Stage Valencia Festival

L'Institut Valencià de Cultura col·labora en The Open Stage Valencia Festival
28/09/2016 -

L’Institut Valencià de Cultura col·labora en la celebració de The Open Stage Valencia Festival, que tindrà lloc el dia 1 d’octubre a la Fábrica de Hielo. Amb el suport de la Subdirecció de Música i la Subdirecció de l’IVAC de l’Institut Valencià de Cultura, la primera edició de The Open Stage Valencia Festival comptarà amb les actuacions en directe de sis grups musicals valencians i dos d’europeus procedents de Berlín.

The Open Stage Valencia és un projecte cultural de promoció internacional de la música i de l’audiovisual valencià, sorgit per a produir vídeo-clips rodats a València de grups musicals locals, que després es difonen a través d’Internet. Es tracta d’una iniciativa que funciona conjuntament amb The Open Stage Berlín, que ja compta amb més de cent vídeos produïts a Alemanya.

La primera edició del festival d’aquest projecte pretén donar a conéixer sis dels grups valencians que han participat en els més de trenta vídeos que ja s’han rodat a València. També s’ha invitat a participar dos dels grups presents en el projecte berlinés. En els pròxims mesos, se celebrarà The Open Stage Roma i The Open Stage Bogotà, a fi d’anar internacionalitzant encara més el projecte, que continuarà comptant amb la participació valenciana.

The Open Stage Valencia Festival compta amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura dins del Pla d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives, que forma part del Pla Estratègic Cultural Fes Cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − sis =

museo prehistoria
museo prehistoria