25n
Orgull
Orgull

L'Institut Valencià de Cultura col·labora en l'organització d'una jornada sobre el mercat digital únic

L'Institut Valencià de Cultura col·labora en l'organització d'una jornada sobre el mercat digital únic
09/09/2016 -

L’Institut Valencià de Cultura col·labora amb InnDEA en l’organització de la jornada ‘Cap a un mercat únic digital: reptes i oportunitats per a les indústries creatives’, que s’emmarca dins del Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives.

En la jornada, que tindrà lloc el divendres, 9 de setembre, a les 9.30 hores, en la sala Berlanga de la Filmoteca (edifici Rialto, plaça Ajuntament, núm. 17) participarà Begoña G. Otero, degana acadèmica de l’EU Business School Munic, i comptarà amb l’assistència del director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos.

Al desembre de 2015, la Comissió Europea va presentar una proposta perquè els europeus pogueren viatjar amb els seus continguts en línia i un pla d’acció per a modernitzar les normes sobre drets d’autor de la UE.

Aquest pla d’acció s’articula entorn de quatre pilars complementaris de la mateixa importància: l’ampliació de l’accés a continguts a tota la UE; la necessitat de noves excepcions a les normes sobre drets d’autor per a una societat innovadora i inclusiva; la creació d’un mercat únic més just i la lluita contra la pirateria.

La xarrada analitzarà les propostes de la Comissió en relació a aquests quatre pilars que, a més, conformen una visió a llarg termini per als drets d’autor a la Unió Europea i que afectaran de manera fonamental i estratègica les indústries creatives de tots els estats membres.

El tema se centrarà sobretot en com conjugar el valor estratègic global dels drets d’autor amb les noves oportunitats de creixement i desenvolupament cultural, social i econòmic en la societat de la informació i que es materialitzen en els quatre pilars de l’estratègia de la Comissió Europea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − deu =