Massamagrell, Serra i Nàquera exigeixen la recuperació de la línia d’autobús Serra-Massamagrell

La línia donaria servei a més de 30.000 persones de manera directa

Massamagrell, Serra i Nàquera exigeixen la recuperació de la línia d’autobús Serra-Massamagrell
19/11/2018 -

L’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, va rebre la passada setmana a l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, i a l’alcalde de Nàquera, Damián Ibañez.
Els tres alcaldes es reuniren en l’Ajuntament de Massamagrell per tal de continuar coordinant l’estratègia de mobilitat i exigir a la Generalitat Valenciana la recuperació de la línia d’autobús Serra-Massamagrell. Una línia que donaria servei a més de 30.000 persones de manera directa.

La intermodalitat de Massamagrell és prioritària per a les localitats de Serra i Nàquera, ja que connectaria les dos poblacions amb els comerços del nostre municipi i la línia 3 de Metrovalencia; mitjançant la qual els ciutadans d’ambdues poblacions podrien desplaçar-se fins al campus de Tarongers, la Universitat Politècnica de València i altres centres educatius de secundària; a més de tindre una connexió directa amb l’àrea metropolitana de València.

Per altra banda, els comerços de Massamagrell es veurien beneficiats econòmicament i els nostres veïns i veïnes tindrien l’oportunitat de traslladar-se amb facilitat fins aquestes localitats situades en un espai tan natural com el Parc Natural de la Serra Calderona on poder fer rutes paisatgístiques envoltades de naturalesa.
Esta demanda ha estat presentada per la Mancomunitat de Camp de Túria en les al·legacions al projecte de Servei Públic de Transport de Viatgers per carretera CV-103 València Metropolitana Nord-Oest.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 3 =

sagunt a escena 2019
turismo salou