Paterna licita la redacció del projecte i direcció d'obres del 2n túnel del polígon industrial Font del Jarro

L’Ajuntament de Paterna ha destinat 188.000 euros a la redacció del projecte tècnic i direcció d’obres durant la seua execució

Paterna licita la redacció del projecte i direcció d'obres del 2n túnel del polígon industrial Font del Jarro
11/06/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha tret a licitació la redacció del projecte i la direcció d’obres per a l’execució del 2n túnel de Font del Jarro que unirà la primera amb la segona fase del polígon industrial.

Així ho ha revelat hui l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha assenyalat que “aquesta nova connexió millorarà substancialment la mobilitat, la seguretat i la competitivitat del qual és un dels majors polígons industrials d’Espanya i d’Europa”.

El primer edil ha indicat que “l’Ajuntament ha destinat 188.000 euros a la redacció d’aquest projecte amb el qual l’Executiu socialista comença a fer realitat aquesta infraestructura tan necessària i tan reivindicada per empresaris i usuaris que no solament millorarà les condicions de mobilitat rodada i de seguretat sinó que també solucionarà els problemes d’embotellament que es produeixen en aqueixa zona”.

En aquest sentit, Sagredo ha recordat que “aquest nou túnel, que discorrerà sota les vies del ferrocarril i en paral·lel a l’actual situat en Vila de Bilbao, es construirà als carrers Ciutat de Ferrol i Ciutat d’Alcoi, tindrà una amplària aproximada de 10 metres amb un carril en cada sentit, un carril bici i una vorera per als vianants”.

A més, el primer edil ha destacat que a aquest túnel cal afegir la construcció d’un segon accés a la 2a fase del polígon que porta a aparellada l’ampliació de la CV-365 que durà a terme el Ministeri de Foment.

Finalment, l’Alcalde ha indicat que aquesta actuació se suma a la resta d’intervencions que el consistori aquesta realitzant en el polígon Font del Jarro per a millorar-lo i modernitzar-lo com és la redacció d’un pla de seguretat integral i fins i tot, la instal·lació de més hidrants i càmeres de vigilància, l’asfaltat de carrers, un pàrquing de camions i fins i tot la municipalització de l’Escola Infantil Font del Jarro.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 6 =

sagunt a escena 2019
turismo salou