caixa popular

Les jornades informatives i de debat sobre la nova Llei de Participació Ciutadana i Associacionisme comencen a Paiporta

Les jornades informatives i de debat sobre la nova Llei de Participació Ciutadana i Associacionisme comencen a Paiporta
27/06/2017 -

L’Auditori Municipal de Paiporta acollirà aquest dijous des de les 9.00 hores la primera de les tres jornades informatives i de debat sobre la nova Llei de Participació Ciutadana i Suport de l’Associacionisme que impulsa la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. La jornada comptarà amb la presència del conseller, Manuel Alcaraz, l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la directora general de Transparència i Participació, Aitana Mas, i la regidora de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, Encarna Signes, entre altres responsables polítics i de destacades associacions i entitats.

Aquesta jornada es reproduirà el dia 30 a Castelló, i el 7 de juliol, a Elx. A Paiporta es reuniran dijous responsables d’associacions, federacions, confederacions, responsables polítics d’ajuntaments o diputacions en l’àrea de participació, personal tècnic de consistoris, diputacions o Generalitat, professionals del sector de l’animació sociocultural i de participació social, i experts universitaris i personal investigador d’aquesta àrea per a continuar perfilant la nova normativa impulsada per la direcció general de Transparència i Participació.

Paiporta s’ha destacat en els últims temps per l’impuls de la participació, amb assemblees ciutadanes com les Trobades amb l’Alcaldessa, en què s’ha establert un fil directe entre la ciutadania de cada barri i els responsables polítics, o els processos participatius per a la confecció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) o l’obtenció de fons EDUSI, així com per a l’elaboració del programa de les Festes Populars. També ha encetat un Portal de Transparència Municipal, i la localitat és la primera del País Valencià en l’índex dinàmic de transparència Dyntra.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats