25n
Orgull
Orgull

L'Estiu Lúdic d'Alfafar es despedix ballan

L'Estiu Lúdic d'Alfafar es despedix ballan
30/08/2016 -

El programa Estiu Lúdic d’Alfafar, impulsat per l’àrea de Benestar Social, ha arribat al seu fi després de dos divertits mesos d’oci, alimentació i educació en hàbits saludables per als i les menors d’entre 3 i 18 anys. En el seu últim dia, els xicotets i xicotetes, tant del col·legi Orba com de La Fila, han realitzat un festival basant-se en el conegut programa de televisió “Tu cara me suena”.

El matí va ser molt entretingut, entre bambolines els xiquets i xiquetes s’han disfressat i maquillat amb ajuda dels seus monitors i monitores. Segons han anat arribant els pares i mares la taula s’ha anat omplint de menjar i han gaudit d’un divertit esmorzar en companyia. Després de les fotos i el menjar va començar el festival, en el que han ballat, cantat i actuat com a personatges famosos.

Després de ballar, els monitors i monitores han entregat els diplomes als participants del projecte i han agraït a pares i mares, xiquets i xiquetes, la seua implicació.

Enguany el projecte ha consolidat els resultats obtinguts en anys anteriors amb la participació de 103 menors. L’objectiu sempre ha sigut que els xiquets i xiquetes que participen en este programa s’adapten al període estival en un ambient divertit i educatiu. L’eix conductual d’enguany ha sigut el coneixement de la història del seu entorn comunitari, allò que ha portat a Alfafar a ser el que és. Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’espera continuar millorant per a futures edicions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 3 =