caixa popular

L’Escola d’Estiu 2017 s’acomiada amb una gran festa d’aniversari

L’Escola d’Estiu 2017 s’acomiada amb una gran festa d’aniversari
02/08/2017 -

Carcaixent ha tancat amb èxit una nova edició de l’Escoleta d’Estiu amb un variada oferta d’activitats que han compartit al voltant d’un centenar de xiquets i xiquetes entre 2 i 13 anys al llarg del mes de juliol. Enguany, per a celebrar la 30 edició d’esta iniciativa municipal, el tema central ha sigut “Et convide a la meua festa d’aniversari”, amb el que s’ha preparat de forma transversal la gran celebració amb la que es va posar punt i final a l’Escola d’Estiu el passat divendres.

Les activitats, organitzades en grups de treball segons l’edat, s’han dut a terme en les instal·lacions del col·legi públic “Navarro Darás”, Poliesportiu Municipal i Pavelló d’Esports. D’esta manera, per als més menuts, els jocs preesportius i populars, les manualitats, balls i cançons han centrat la major part del programa de l’escoleta, presentades de forma molt divertida per “Max” un eriçó que els ha acompanyat en totes les activitats. Per la seua part, els més majors han pogut disfrutar amb la pràctica de diferents modalitats esportives com ara el voleibol, futbol sala, ball modern o patinatge, entre altres, dirigides per monitors especialistes en cadascuna d’estes disciplines.

Dels quasi cent xiquets i xiquetes que han participat de l’Escola d’Estiu, 23 han sigut becats per part de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Carcaixent dins del “Programa d’atenció de necessitats i inclusió social a menors i les seues famílies en període estival». El programa consistia en la prestació del dinar complet (primer plat, segon, pa i postre) i berenar, que se servia en el domicili particular dels beneficiaris i es completava amb les activitats d’oci educatiu a càrrec de l’Escoleta Municipal.

Amb 30 edicions consecutives, l’Escoleta d’Estiu s’ha consolidat com una de les activitats més populars i participatives de la localitat. Organitzada per l’Ajuntament de Carcaixent, ofereix als xiquets i xiquetes en estos dies d’estiu unes activitats lúdiques, formatives, d’oci i temps lliure des d’una perspectiva integradora que ha afavorit tanmateix la participació de menuts amb risc d’exclusió social. Teresa Oliver, regidora de Benestar Social, ha volgut destacar que l’Escola Municipal ha estat tot un èxit gràcies a la implicació de l’Àrea d’Infància de l’Ajuntament i als monitors i monitores que han treballat durant este mes de juliol organitzant i supervisant les activitats. “Estem rebent moltes felicitacions per part dels pares i mares – ha explicat la regidora – el que és un indicatiu que les coses s’han fet bé i que els xiquets han pogut aprendre al temps que s’ho passaven bé, el que és l’objectiu prioritari de l’escoleta”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

Paiporta
Tardor
cultura als barris