caixa popular

L’Escola Cor Blanquinegre arriba a Massamagrell

L’Escola Cor Blanquinegre arriba a Massamagrell
27/10/2017 -

La 3ª edició del projecte educatiu “Escola Cor Blanquinegre” de la Fundació València Club de Futbol va ser presentat aquest dimecres, 25 d’octubre, en el camp de futbol municipal de Massamagrell, amb la inauguració oficial de l’escola formada per 20 estudiants entre 13 i 17 anys provinents de l’IES Massamagrell, IES Guillem d’Alcalà, Residència Pare Lluís Amigó i Serveis Socials de Massamagrell.

En la presentació del projecte, els entrenadors Emilio Fenoll i Jorge Bartual, tots dos exfutbolistes del VCF, van explicar als alumnes el funcionament de l’escola, que combinarà una rutina d’entrenaments amb experiències futbolístiques com a tornejos en la Ciutat Esportiva de Paterna i visites a Mestalla entre altres activitats.

“Aquesta escola dóna a determinats centres escolar i d’atenció a menors amb un context social complicat, la possibilitat d’utilitzar l’esport com a instrument motivador perquè els menors milloren el rendiment escolar i cresquen com a persones, marcant-se reptes i superant-los”, exposa la regidora de Serveis Socials, Nina Sepúlveda.

“És molt important que tots vosaltres vos comprometeu amb el projecte i respongueu com cal, ja que depenent del vostre comportament podreu allargar, o no, aquesta experiència fins a maig de 2018, a més de participar en les activitats privilegiades que es preparen des de l’escola en les quals no tothom té accés”, va comentar el regidor d’Esports, Paco Gómez.

“Dir-vos que gaudiu de l’experiència i aprofiteu aquesta oportunitat que se vos ha brindat, per la nostra banda no vos faltarà de res. Agrair també la col·laboració de Serveis Socials i Laura Ferri, vicedirectora de l’IES Massamagrell, en aquest projecte, en el qual estem tots units”, va assenyalar l’alcalde, Pep Galarza.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 8 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris