caixa popular

Les pernoctacions dels hotels de la Comunitat Valenciana augmenten un 2,5% en 2017

Francesc Colomer apunta que “aquestes xifres corroboren que 2017 ha sigut un any molt positiu per al sector turístic, però no hem de conformar-nos”

Les pernoctacions dels hotels de la Comunitat Valenciana augmenten un 2,5% en 2017
23/01/2018 -

Els hotels de la Comunitat Valenciana han registrat més de 29,1 milions de pernoctacions durant 2017, la qual cosa suposa un augment del 2,5% respecte a 2016, segons les dades difoses per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), a través de l’Enquesta de Conjuntura Turística Hotelera.

A més, l’enquesta mostra que el nombre de viatgers registrat en els hotels de la Comunitat Valenciana durant el passat any, xifrat en 8,6 milions, s’ha incrementat en un 5,1% pel que fa als resultats registrats en 2016.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, ha valorat aquestes xifres “com a positives i prudents, ja que corroboren que 2017 ha sigut un any molt positiu per al sector turístic de la Comunitat Valenciana, tenint en compte que ja l’any 2016 va ser un any on es van aconseguir xifres rècord”.

Així mateix, el responsable de l’Agència Valenciana del Turisme ha afegit que “malgrat els bons resultats aconseguits segons les xifres estadístiques, no hem de conformar-nos, sinó que hem de continuar treballant a impulsar nous productes turístics amb l’objectiu d’incrementar la rendibilitat del sector i desestacionalitzar l’activitat turística a la Comunitat Valenciana”.

A més, Colomer ha agraït al sector turístic “el gran esforç i treball que està realitzant” i ha defés “continuar treballant junts, administracions i sector, per a construir producte, avançar en la línia de qualificació, de diferenciació i de singularitat de la nostra oferta”.

Les dades de l’INE publicades mostren que les pernoctacions dels no residents van arribar durant el passat any, als 13,7 milions, la qual cosa suposa un increment del 8,5%. Destaca l’emissor britànic que acumula un increment en el nombre de pernoctacions del 7,8%.

Respecte als turistes procedents d’Espanya, cal destacar que el nombre de viatgers s’ha incrementat un 6% pel que fa a 2016 mentre que en el cas de pernoctacions es registra un descens del -2,4%. Les pernoctacions amb origen en la Comunitat de Madrid han augmentat lleugerament (+0,6%), i també les pernoctacions amb origen en la mateixa Comunitat Valenciana (+0,7%).

Així mateix, les dades de l’INE ressalten que s’ha incrementat el RevPAR un 8,9%, basat en l’augment del 5,8% de la tarifa mitjana diària i una pujada del 6,8% en el grau d’ocupació per habitacions.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − huit =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris