caixa popular

Les instal·lacions del Parc Central es posen a punt en vacances

Les instal·lacions del Parc Central es posen a punt en vacances
10/08/2017 -

L’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb l’empresa GAIA, ha començat aquesta setmana les obres de reforma de les instal·lacions esportives del Parc Central. Unes tasques de millora que responen a les demandes dels usuaris i usuàries del Parc Central, que, a la volta de les seues vacances, gaudiran d’unes instal·lacions de qualitat i amb tots els avanços en l’àmbit esportiu.

S’estan realitzant treballs de demolició i obra de paleta, fusteria metàl·lica, climatització, reforma d’il·luminació, contra incendis i electricitat. També s’està reformant la planta de la piscina, des de la qual es crearà un accés a la zona termal, uns vestuaris dedicats als més xicotets i xicotetes i, sobretot, la substitució del material de la piscina, que en l’actualitat produeix filtracions d’aigua.

Una altra de les reformes, i un dels problemes que més repercutien als usuaris i usuàries, és la regulació de la temperatura de l’aigua de les dutxes, on s’instal·laran monocomandaments que regularan de manera satisfactòria la seua emperatura. I en els mateixos vestuaris s’estan canviant els sanejaments, una mesura important, ja que són embornals directes al terreny, la qual cosa ocasionava l’aparició de males olors.

Mentre duren les obres, dues setmanes des de dilluns passat, els usuaris i usuàries prenen utilitzar les instal·lacions AQA d’Albal. I durant el mes de setembre, tots els abonats i abonades poden portar a un amic, amiga o familiar i utilitzar les instal·lacions durant tot el mes de manera gratuïta.

A més, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat de les instal·lacions i evitar actes de vandalisme, es va a millorar la vigilància dels exteriors del complex, així com augmentar el control d’accés a les instal·lacions.

Aquestes reformes se sumen a les ja realitzades recentment, com l’homologació de la pista d’atletisme, la qual va ser pintada per a complir tots els requisits necessaris; noves cadires en les graderies; l’adquisició del nou equipament de bicicletes de sala de gamma alta amb connectivitat TecnoGym; nou equipament cardio de gamma alta amb connexió a Internet, televisió i música; i s’ha incorporat una pantalla en la classe de ciclisme de sala.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats