25n
25N
25N

Les infraestructures del Polígon de Rascanya, prioritat per al 2018

El soterrament de les línies elèctriques, amb la col·laboració d’Iberdrola, donaran resposta en breu a una reivindicació justa i histórica

Les infraestructures del Polígon de Rascanya, prioritat per al 2018
27/12/2017 -

L’impacte d’un camió contra una de les torres de mitja tensió en el Polígon de Rascanya, ha fet encara més evident la prioritat de l’Ajuntament a resoldre un problema de dècades i que està, des del principi, en l’agenda de la legislatura.

Els operaris treballen en este moment per a retirar la infraestructura i assegurar el trànsit de vehicles en el carrer, tallat fins a nou avís.

“Este accident constata la necessitat urgent d’iniciar una les demandes històriques per a un polígon referent de la ciutat: el soterrament de les línies de mitja tensió, més necessari que mai per a garantir la seguretat dels treballadors i usuaris del complex industrial. El treball conjunt de l’Ajuntament i Iberdrola es farà efectiu en breu amb la presentació del projecte per part del proveïdor d’energia elèctrica i la sol·licitud de les corresponents llicències per a començar ja les obres necessàries” ha declarat l’alcalde, Manolo Civera.

A açò, s’afegirà un altre conjunt d’actuacions que permeten dinamitzar uns dels principals nuclis ocupadors de la ciutat, com són la provisió de zones verdes, aparcaments i la reorganització del tràfic cap a punts estratègics de la ciutat.

“Rascanya concentra la gran majoria de serveis i indústria de la ciutat, i per tant és un dels principals motors econòmics i de creació d’ocupació en tota la comarca, que no ha de seguir caent en l’oblit per part de l’administració”, ha assenyalat Civera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 6 =

25n horta sud