25n
25N
25N

Les Festes Populars de Patraix superen el seu primer cap de setmana amb èxit

A València Extra, us seguim informant de tots els actes programats per l’Associació Veïnal de Patraix

Les Festes Populars de Patraix superen el seu primer cap de setmana amb èxit
04/10/2016 -
El dissabte, 1 d’octubre, es donava el tret d’eixida a les tradicionals i esperades Festes Populars de Patraix. Amb el torneig municipal d’escacs i un gran nombre d’activitats infantils, els carrers d’aquest barri valencià s’omplien de vida i alegria.
No obstant això, el plat fort estava reservat per a la nit. Moment en el qual tant els veïns de Patraix, com tot aquell que va voler acostar-se a les festes d’aquest barri, van viure una nit molt especial. I no solament pel mític Pregó que, a càrrec de l’actor valencià Ferran Gadea, convidava a tots els veïns a la participació d’unes festes pensades i organitzades per a ells, sinó també per l’emocionant lliurament de Premis Patraix, que van reconéixer la labor d’aquells que, d’una manera o una altra, han treballat i defensat aquest barri de València.
València Extra ha parlat amb l’Associació Veïnal de Patraix, organitzadors d’aquestes Festes Populars, que ens han informat que a aquest acte van assistir diversos representants de Castella-la Manxa, comunitat autònoma a la qual van dedicades les festes d’enguany, així com membres de l’actual govern valencià com Pere Fuset, Regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València.
Així mateix, des de l’Associació, també han volgut fer un balanç del cap de setmana, que han qualificat de molt positiu per la participació massiva en tots els actes. I és que la Plaça de Patraix es convertia en un formiguer de veïns en cada esdeveniment programat.
Durant aquesta setmana, cada vesprada a les 17:30, els més xicotets tornaran a gaudir de diferents tallers infantils, realitzats per les diferents escoletas del barri de Patraix. I com no, s’espera que la participació no solament torne a ser nombrosa, sinó que, a més, torne a omplir aquest lloc emblemàtic, com és la Plaça de Patraix, de riures, germanor i il·lusió per seguir organitzant unes extraordinàries Festes Populars.
Cartel-programa-color-724x1024

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + quinze =