caixa popular

Les Festes Patronals deixen el 90% del seu pressupost en empreses i associacions de Torrent

Durant estos 21 dies moltes han sigut les activitats per a tots els gustos i en cada plaça o racó es podia viure la festa

Les Festes Patronals deixen el 90% del seu pressupost en empreses i associacions de Torrent

Les festes de Torrent han arribat a la seua fi. Després de 21 dies d’activitats el resultat ha sigut immillorable no solament en el festiu sinó també en l’econòmic i en el participatiu. Així ho assenyalaven des de mesos abans del començament però el resultat parla per si solament. El 90% dels diners assignats, uns 195.000 euros del pressupost de l’Ajuntament, ha repercutit directament en empreses d’espectacles i associacions de Torrent, convertint-se en la impremta més gran econòmicament de l’última dècada. “Estos 21 dies han sigut possible gràcies a una bona gestió doncs el pressupost estava molt ajustat i gràcies a la participació de la gent. No solament l’ajuda dels Moros i Cristians sinó de molts col·lectius de teatre, tabal i dolçaina, les falles amb dues nits de protagonisme i més de 4.000 persones assistint a lloes vetlades de playbacks i teatre, humor… estes han sigut les festes més participatives dels últims anys”, assenyalava Alfred Costa, regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals.

A més de la participació ciutadana, des de l’Ajuntament es vol destacar que no hi han hagut notícies destacades doncs “para els que gestionen el fet que no hi haja notícies és una gran notícia. Volem agrair a aquells que estan darrere de la festa, que mai donen la cara, com són Protecció Civil, Creu Roja, la Policia, la gent que ajuda… que hagen fet tot el possible perquè tot ix a la perfecció i no hi haguera cap contratemps”, assenyalava Costa.

Les festes de Torrent estan dissenyades per a tots els públics, tant grans com xicotets, i per a tots els gustos. Per este motiu diversos actes se celebraren de forma simultània en diferents llocs de la ciutat. D’esta forma s’arriba a molta més gent, encara que hi ha qui ha de triar. “Esta contra programació es fa de forma intencionada. El que volem fer és oferir diferents gèneres per a arribar a tots els públics. Totes les places tenen ocasió de fer coses”, assenyalava el regidor qui afegia que “sabem que rebem molts impactes de torrentins que estan fora de la ciutat per diversos motius, per açò el fet de fer els actes en directe per les xarxes socials fa que puguem acostar les festes a tothom estiga on estiga. No obstant això, també té un valor patrimonial, hem de deixar un patrimoni audiovisual documentat per a la posteritat, és la nostra obligació com a Ajuntament”, concloïa el regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals.

 

img_0802 img_0865 img_0915 img_0910 img_0889 img_0850 img_0821


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats