25n
25N
25N

Les cuina del futur serà oberta a la llar, interconnectada i amb braços robòtics

Espai Cuina SICI presenta un estudi mundial de tendències i premia la cuina millor dissenyada per a discapacitats

Les cuina del futur serà oberta a la llar, interconnectada i amb braços robòtics
22/02/2017 -

Espai Cuina SICI viu una segona jornada que està sorprenent tant per l’afluència de públic visitant com per la presentació d’algunes de les grans tendències que marcaran el futur més immediat de les cuines en les nostres llars. Així, de la mà de l’Institut Silestone s’ha presentat l’estudi mundial de tendències Global Kitchen, que ha arreplegat a escala mundial les grans tendències en l’ús de la cuina en les llars. L’estudi avança que la cuina del futur estarà més oberta a la llar, completament integrada en el saló per a convertir-se en l’espai principal d’activitats de la casa, punt de reunió amb els amics i la família. En este sentit, la cuina serà plenament digital, interconnectada domóticament amb tots els elements electrònics de la llar i on es cuinarà directament en els fogons i a través de braços robòtics, han apuntat estos experts.

Seguint esta línia, la fira també ha premiat la cuina millor dissenyada i adaptada a les necessitats del col·lectiu de discapacitats Organitzat per les empreses Cosentino i Pi Cuines & Baños, el concurs ‘Cuines Belles i Funcionals per al Món de la Discapacitat’, ha premiat el disseny ‘Cuina adaptada en habitatge Passivhaus’, desenvolupat per la biscaïna Carolina Serrano, dissenyadora i directora de projectes de Vao Interiorisme. Es tracta d’un projecte d’una cuina real que, dut a terme en 2016, va ser dissenyat per a una parella en la qual un dels seus membres té una discapacitat, concretament paraplegia. El resultat, perfectament desenvolupat tècnicament, aconsegueix conjuminar estètica i funcionalitat, cercant l’equilibri perfecte i la comoditat per a tots dos usuaris.

A més, la fira ha iniciat el seu programa diari de ‘showcooking’ amb la participació del xef Manuel Vegas i la seua cuina sana amb electrodomèstics Whirlpool. Hui serà el torn del xef valencià Premi Nacional de Gastronomia Javier d’Andrés que cuinarà els seus plats més avantguardistes de la mà de la signatura Franke mentre que el televisiu Diego Ferrer també participarà en el showcooking programat en el stand de la signatura Antalia. hui també està prevista la participació de la multinacional sueca IKEA en un ‘workshop’ entorn dels nous canals de negoci i en el qual també participaran les signatures Xey i Habitissimo. Ja en la vesprada la patronal AMC celebrarà un encontre sectorial amb el patrocini de Indaux.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =