caixa popular

Les cerveses del mercat presenta “Els Dracs de València parlen en Inglés"

Les cerveses del mercat presenta “Els Dracs de València parlen en Inglés"
15/09/2017 -

“Els Dracs de València parlen en Anglès” és el títol de l’exposició que es va inaugurar este dimecres en Les Cerveses del Mercat en el Mercat de Colón. La mostra arreplega fotografies del fotògraf valencià britànic Mark Sicon, de diferents detalls de dracs esculpits en les façanes modernistes de l’eixample amb alguns dels més espectaculars de València, en pedra, fusta, metall i guix.

Internacional va ser la inauguració doncs es van reunir amics de diverses nacionalitats com Laurence Leomoine i Bob Simons al costat de valencians de tota la vida com els germans Alfonso i Fernando Manglano, les germanes Viki i Verónica Pons Soria o el Dr. Mira i la seua dona, Silvia Pardo, sense oblidar a Fer Mata, Noemí Carrasco, Paz Sansaloni, Teresa Badía, Sonia Valero de Palma, Paula Todolí, Delia Barral, Ignacio Leach o Curri Cubells.

Aquesta exposició s’emmarca en el projecte creat pel professor d’anglés i història, Bob Yareham, Ací Hi ha Dracs que el seu objectiu és donar visibilitat, tant als valencians com als visitants de la nostra ciutat, dels innombrables dracs dels quals pocs havien reparat fins al moment. Després del llançament el passat dia de Sant Jordi d’aquest projecte, en el qual van mostrar els caus medievals en el centre històric dels dracs de València, ara desvetlaran els caus modernistes.

Aquest descobriment es farà no solament en forma de mostra fotogràfica en El Mercat de Colón, sinó que a més, Bob Yareham, oferirà un recorregut que eixirà eixe mateix dia a les 17:30 de l’estació del metro de Colón per a fer la ruta en castellà. Aquesta ruta, concebuda per a guies i professors, es repetirà per a ser aprofitada també per turistes i/o alumnes, el dissabte 23 de setembre i el dissabte 30 de setembre a les 10.30 hores, també partint del Metre de Colón i acabant en Les Cerveses del Mercat. En aquestes ocasions la ruta es realitzarà en anglés.

Però les rutes no seran les úniques activitats paral·leles a l’exposició. Les Cerveses del Mercat posarà a la disposició dels seus clients un joc mentre dure la mostra, en el qual els dracs parlaran, en anglés, per a descriure les seues experiències en un llenguatge acuradament seleccionat, per a ajudar als estudiants d’anglés a trobar el seu propi grial, el desitjat examen B2. Una activitat utilitzant l’exposició perquè tots puguen practicar el seu anglés.

Més endavant, el dia 3 d’octubre, l’exposició es presentarà en la Biblioteca Sant Marcel·lí-Camí Real-Clara Santiró i Font, situada en el complex d’oci, la Rambleta. Després l’exposició passarà a la disposició d’instituts valencians per a emprar amb estudiants de Batxillerat; una manera temible d’afrontar els exàmens.

Aquestes són algunes de les seues activitats:

Exposició Fotogràfica en Les Cerveses del Mercat. Mercat de Colón. Horari d’11:00 a 23:45
Recorregut i visita guiada en Castellà per Bob Yareham. Eixides amb metro de Colón.
-13 de setembre. 17:30. Castellà
– 23 de setembre. 10:30. Anglès
– 30 de setembre. 10:30. Anglès

Joc en Les Cerveses del Mercat. Els clients ho sol·liciten i se’ls facilita de forma gratuïta perquè practiquen el seu anglés.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats