25n
25N
25N

Les Arts inaugura la temporada d'abonament amb un 99 % d'ocupació

Les Arts inaugura la temporada d'abonament amb un 99 % d'ocupació
26/12/2017 -

El Palau de les Arts Reina Sofía ha inaugurat la temporada d’abonament amb un 99 % d’ocupació en la Sala Principal en les cinc funcions de ‘Don Carlo’, de Verdi,’ amb Plácido Domingo com a estrela del repartiment.

L’artista internacional, que, per tercera vegada, ha protagonitzat l’inici del curs líric en Les Arts, ha superat els registres de ‘Macbeth’ en 2016 (92,6 %) i de ‘Luisa Fernanda’ en 2015 (91,6 %).

‘Don Carlo’, de Verdi, ha igualat les dades de la producció de ‘Madama Butterfly’, principal espectacle de la pretemporada amb preus populars d’enguany, que també va esgotar les localitats per a totes les seues representacions.

El muntatge, amb direcció musical de Ramón Tebar i posada en escena de Marco Arturo Marelli, ha reunit al voltant de Domingo destacades estreles del repertori verdià, com Andrea Carè, María José Siri, María Katzarava, Violeta Urmana, Alexánder Vinogradov i Marco Spotti.

Es tracta, a més, de la segona ocasió en què Les Arts programa la monumental òpera de Verdi inspirada en ‘Dom Karlos, Infant von Spanien’, de Friedrich Schiller, i que va dirigir Lorin Maazel en 2007.

Plácido Domingo ha oferit també el concert que millors registres ha tingut en 2017, amb el que l’Institut Valencià de Cultura ha commemorat el XXX aniversari del Cor de la Generalitat.

Amb Domingo en el podi, els cossos estables de Les Arts, el Cor de la GV i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, han interpretat un programa amb fragments d’òpera i sarsuela davant d’un total de 1.421 espectadors, que suposa el 96 % de l’aforament de la sala.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 5 =