caixa popular

L’EPA de Rafelbunyol inicia el seu curs escolar

L’EPA de Rafelbunyol inicia el seu curs escolar
03/10/2017 -

Més de 180 alumnes, majors d’edat, reprenen els seus llibres per a augmentar la seua formació en l’Escola per a Persones Adultes de Rafelbunyol, EPA.

Ahir a la vesprada, les aules de l’EPA tornaren a omplir-se amb la “volta al col·legi” amb l’inici oficial del curs. Un acte de benvinguda que va comptar amb la presència de l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López i de tot l’equip educatiu.

Aquest curs 2017-2018, ha vingut acompanyat d’un gran suport per part de l’Ajuntament que ha permés una baixada en els preus d’un 45% en la majoria dels casos. Un important descens en el cost de la formació, al que s’uneix la gratuïtat de les assignatures de l’ensenyament obligatori com és el cas del curs de graduat escolar.

A més, s’ha establit un sistema de beques o exempcions basat en funció de la capacitat social de les persones, aplicant els nous criteris establits en l’Ordenança General d’Ajudes d’Emergència Social.

Fran López, en la seua intervenció, donà la benvinguda a tot l’alumnat, va agrair la professionalitat del professorat i la seua implicació, a més de manifestar la seua satisfacció per la iniciativa del Consistori d’abaixar els preus “garantint així un servei públic essencial com és l’Educació de la nostra ciutadania”

L’EPA de Rafelbunyol, adaptant-se a les necessitats del seu alumnat, ha prioritzat en la seua oferta educativa aquells cursos més demandats per la població.

Quant als acadèmics, l’EPA imparteix, els següents programes formatius: Cicle I (Alfabetització, Neolectors, Educació de Base) i el Cicle II (Obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària), així com l’accés als Cicles Formatius de Grau Superior i l’accés a la Universitat per a majors de 25 anys, explicant tots ells amb un gran nombre d’assistents.

Una altra part molt important per a la formació, i l’EPA ho sap, són els idiomes, per açò ofereix cursos de valencià i anglés.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris