25n
25N
25N

L'EOI de Mislata augmentarà nivells i completarà idiomes en el pròxim curs

Les aules de Mislata disposaran de tots els nivells de valencià i anglès, i per primera vegada inclouran estudis de francès

L'EOI de Mislata augmentarà nivells i completarà idiomes en el pròxim curs
26/12/2017 -

L’Escola Oficial d’Idiomes de Mislata complirà el compromís adquirit entre el consistori i la Generalitat per a augmentar els idiomes i nivells de cara al pròxim curs de 2018/2019. Així, l’educació en llengües es completarà amb tots els nivells de valencià i anglès, abastant des de l’ensenyament més bàsic, l’A1, fins al nivell més avançat, el C2.

Segons l’anunci de la Conselleria d’Educació, Mislata tindrà com a novetat el pròxim curs l’aprenentatge de francès en diferents nivells encara per concretar, però si que han volgut remarcar la importància que els estudis en els idiomes es completen en els centres. Per a Ana María Julián, regidora d’Educació, “és summament important esta notícia per a Mislata, perquè ara sense eixir de la nostra ciutat podrem adquirir coneixements complets en dos llengües, el que obri portes i dóna moltes oportunitats als nostres joves i a la ciutadania en general”.

La petició històrica del teixit educatiu es va fer realitat a Mislata en el curs 2014/2015, des de llavors centenars d’alumnes s’han beneficiat de l’aprenentatge d’idiomes. Amb el nou anunci, la ciutat guanyarà un servei important, perquè oferirà l’aprenentatge complet de dos idiomes, cosa que en l’actualitat és un requisit per a accedir a diferents estudis i llocs de treball.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, és “una excel·lent notícia, que se suma a la que ja coneixíem, i és que l’Escola Oficial d’Idiomes de Mislata, mitjançant el programa ‘Edificant’, tindrà una seu pròpia, el que és molt positiu per a la nostra ciutat i especialment per als nostres joves, perquè garantix millors oportunitats i més futur”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 17 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa