25n
25N
25N

L'Entitat Cultural Valenciana "El Piló" convoca els seus XXIX Premis de Narrativa

Fins a l’1 de març per a presentar els treballs

L'Entitat Cultural Valenciana "El Piló" convoca els seus XXIX Premis de Narrativa
13/02/2017 -

L’Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot, ha convocat els seus XXIX Premis de Narrativa, en els quals es troba el X Premi Josep Melià de Teatre, dotat amb un premi de 300 € i el XVI Premi Federic Feases de Novel·la, dotat amb un premi de 1.800 €. En tots dos casos, els guanyadors rebran també un detall en bronze de J. Chornet.

La presentació d’originals, en tots dos casos, ha de fer-se per correu certificat remés a Josep Barat, carretera de Llíria, 34. 46100, Burjassot abans de l’1 de març. El lliurament dels premis es realitzarà entre els mesos d’abril i maig d’enguany.

En el cas del XVI Premi Federic Feases de Novel·la, les obres, de tema lliure, han de ser inèdites. S’hauran de remetre quatre còpies de la novel·la impreses en A4, enquadernades i amb 30 línies per fulla, marges laterals de 1.5 cm i tipografia Times, Arial o similar a 12 punts. A més, s’adjuntarà un CD amb l’original en format Word o OpenOffice. Els treballs, a més d’estar escrits en la normativa del Puig-RACV, hauran de presentar-se amb pseudònim, fent constar en l’exterior el títol de la novel·la i adjuntant un sobre amb les dades de l’autor.

Per a optar al X Premi Josep Melià de Teatre, la presentació d’originals complirà les mateixes normes que el de novel·la. En este cas, l’obtenció del premi implica el dret a estrenar l’obra en un teatre de Burjassot.

Les bases completes dels XXIX Premis de Narrativa El Piló poden consultar-se en el Facebook de l’entitat, Entitat El Piló i en la web municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

museo prehistoria
museo prehistoria