25n
25N
25N

L'enquesta d'ocupació de l'INE revela que els hotels de la Comunitat Valenciana registren fins al mes d'octubre més de 25 milions de pernoctacions

L'enquesta d'ocupació de l'INE revela que els hotels de la Comunitat Valenciana registren fins al mes d'octubre més de 25 milions de pernoctacions
24/11/2016 -

Els hotels de la Comunitat Valenciana han aconseguit en els deu primers mesos de 2016 més de 25 milions de pernoctacions, la qual cosa suposa un increment del 6,4% respecte a 2015, tal com revelen els últims resultats de l’enquesta d’ocupació hotelera elaborada per l’INE.

Fins al passat mes d’octubre, tant les pernoctacions hoteleres de turistes espanyols com les realitzades per estrangers han pujat pel que fa al mateix període de l’any anterior, un 2,3% i 12,1% respectivament. De la mateixa enquesta es desprén a més que el nombre de viatgers que s’han allotjat en els hotels de la Comunitat Valenciana ha crescut fins a octubre un 5,9%, amb un total 7,2 milions de viatgers.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, considera que l’afluència de turistes tan nacionals com a estrangers a la Comunitat Valenciana es deu a l’atractiu de la nostra oferta i a la qualitat i singularitat dels serveis que es presten. Colomer ha assenyalat que “l’increment registrat en els deu primers mesos de l’any en el nombre de viatgers espanyols i estrangers se sustenta en una excel·lent infraestructura i equipament i, sobretot, per la professionalitat i hospitalitat dels treballadors del sector i la singularitat dels serveis que se li ofereixen”.
Pel que fa a les últimes dades oficials publicades i que corresponen al passat mes d’octubre, cal destacar que els resultats de l’Enquesta d’Ocupació Hotelera de l’INE mostren que els hotels de la Comunitat Valenciana van rebre 716.443 turistes, un 9,3% més que en 2015. D’ells 394.143 eren espanyols i 322.300 estrangers.

El nombre de pernoctacions, xifrat en 2,4 milions enguany, ha augmentat un 6,5%, respecte a 2015, dada que es recolza fonamentalment en un increment del 12% del nombre de pernoctacions dels turistes internacionals que a l’octubre ha superat els 1,3 milions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 7 =