25n
Orgull
Orgull

‘Seguir sumant”, lema dels socialistes valencians per a les eleccions autonòmiques del 28 d'abril

Ximo Puig destaca que “ahora es el momento de seguir con los pies en la tierra, de seguir trabajando y de seguir sumando”

‘Seguir sumant”, lema dels socialistes valencians per a les eleccions autonòmiques del 28 d'abril
03/04/2019 -

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha presentat hui la campanya dels socialistes valencians amb el lema ‘Seguir sumant’. Tal com ha explicat, “hem avançat molt en aquests quatre anys, però no és moment de posar-se medalles”. “Aquestes eleccions són decisives, triarem entre continuar avançant o retrocedir”, ha indicat el president de la Generalitat, qui ha insistit que “ara és el temps de seguir amb els peus en la terra, continuar treballant i continuar sumant”.

Tal com ha assenyalat Ximo Puig, “és necessari també mirar feia arrere per a veure el camí recorregut” i per a això, cinc persones han comptat la seua experiència personal de com ha canviat la seua vida aquests quatre anys gràcies a les polítiques impulsades pel Govern de Ximo Puig. En l’acte ha estat Paula Tomás, jove estudiant que ha trobat ocupació a través de les polítiques del servei d’ocupació i formació Labora; Alicia Giner, mare d’un alumne del Col·legi Cremona d’Alaquàs que va patir els negocis que va realitzar el PP amb els barracons; Pilar Azagra, membre de l’associació Nova Opció pertanyent al col·lectiu de la dependència; Jerónimo Parejo, malalt d’Hepatitis C que ha rebut tractament gratuït; i Estefanía Santorcuato, afectada per les ajudes a l’habitatge que el PP no va pagar durant la crisi econòmica i que ha rebut l’ajuda durant aquesta legislatura.

“Sou el testimoniatge de què hem intentat durant aquest temps fer possible”, s’ha referit així el president Ximo Puig sobre els participants en l’acte, qui a més ha insistit que tot el que s’ha fet aquests quatre anys “ha sigut per una qüestió de decència i justícia”. Així mateix, el responsable socialista ha recordat que “si en 2015 déiem allò d’ho arreglarem és perquè teníem una fallida moral, social i econòmica en la Comunitat”. En aqueix sentit, ha remarcat que “la nostra reputació d’aquesta terra estava pels sòls, marcada per les pitjors dades de desocupació i de retallades socials”.

“Ara tot ha canviat”, ha destacat Ximo Puig,, qui ha posat en valor totes les mesures realitzades durant restes quatre anys i que han contribuït a millorar la vida de la societat valenciana. “Hem sumat llocs de treball, eliminat els copagaments farmacèutics i socials i els llibres de text són gratuïts”. Per tot això, el president ha assenyalat que “ara som exemple d’un Govern estable i honrat, amb una societat que viu en convivència”.

Així, el secretari general del PSPV-PSOE ha insistit que “és fonamental saber d’on venim per a saber on mai més volem tornar” i ha recordat que “aquestes eleccions se són decisives, ja que triarem entre continuar avançant o retrocedir, i el projecte socialista representa a aqueixa societat que vol continuar avançant”. “És el moment de continuar construint un camí de progrés des de la humilitat, la sensatesa i la fortalesa de les conviccions” ha explicat Ximo Puig, qui ha comentat també que “ens trobem en la primera estació d’un gran projecte per a la Comunitat Valenciana en el qual junts anem pel bon camí”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =