caixa popular

Laura Pausini dissenya el nou Baby Pelón de Juegaterapia

Laura Pausini dissenya el nou Baby Pelón de Juegaterapia
25/10/2018 -

La Fundació Juegaterapia, que ajuda als xiquets malalts de càncer a través del joc, presenta hui al costat de Laura Pausini el nou Baby Pelón, un dels 16 models de la “Col·lecció més bonica del món”. Són ninots solidaris, no tenen pèl però són preciosos, fan olor de vainilla i gràcies al fet que s’han venut quasi 1.000.000 a Espanya, la fundació duu a terme nombrosos projectes d’humanització en hospitals i inverteix en recerca contra el càncer infantil.

La cantant internacional ha dissenyat el mocador d’aquest nou Baby Pelón amb la seua filla Paola. En ell es pot llegir “Italia loves España” i està ple de cors amb colors alegres i formes divertides. Laura Pausini ha volgut compartir tot el seu afecte amb els xiquets en tractament de químio en el món, a través de la Fundació Juegaterapia, i dir-los que encara que hagen perdut el seu pèl són “els ninots més bonics del món”.

Els Baby Pelones són una idea original de Juegaterapia que va engegar aquesta iniciativa en 2014 per a sensibilitzar a la població sobre el càncer infantil a través d’uns ninots que mostren un dels signes més visibles d’aquesta malaltia com és la pèrdua del pèl. En aquests quatre anys s’han superat totes les expectatives de vendes gràcies al boníssim acolliment de la gent i s’han convertit en un símbol en la lluita contra la malaltia, que permet a més a milers de persones ajudar en aquesta causa.

La Fundació Juegaterapia ja ha regalat Baby Pelones a xiquets ingressats en Oncologia Pediàtrica en hospitals d’Espanya, Brasil, Colòmbia, Portugal, Argentina, Mèxic i Miami.

Durant l’any 2017 es va convertir en el ninot més venut a Espanya i ara la fundació prepara ja la seua comercialització en altres països perquè tots els xiquets malalts de càncer en els hospitals puguen tenir un Baby Pelón i comprovar que, encara que durant el tractament no tinguen pèl, no deixen de ser preciosos igual que ells. D’aquesta forma també permet que moltes més persones en el món col·laboren amb aquesta causa d’una manera molt senzilla.

Hi ha 16 models diferents amb mocadors dissenyats per persones famoses que han col·laborat amb la fundació de forma totalment desinteressada com Alejandro Sanz, David Bisbal, Richard Gere, Shakira, Ricky Martín, Elsa Pataky, Paula Echevarría, a més dels dissenys de dos xiquets que van patir la malaltia, Jorge i María.

Finançament de projectes

Amb els fons que es recapten, Juegaterapia duu a terme projectes com “El Jardín de mi Hospi”, per a construir jardins en els terrats dels hospitals, o les “Estacions Lunars”, que consisteix a ambientar en la temàtica espacial habitacions d’aïllament on els xiquets passen llargues temporades ingressats. La Fundació ja ha construït tres jardins; en l’Hospital de la Paz, en el 12 de Octubre de Madrid i en La Fe de València, i té projectat la cambra en el Gregorio Marañón.

A més, gràcies a les vendes dels Baby Pelones, s’ha obert una nova línia de treball, Juegaterapia Investigació, per a finançar estudis sobre el càncer infantil. Ja s’han lliurat dues beques de recerca en el Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO). La primera sobre neuroblastoma, un tipus càncer que només es dóna en els xiquets i la segona sobre tumors cerebrals pediàtrics.

Els Baby Pelones estan fabricats a Espanya per la joguetera Muñecas Arias, tenen un preu de 13,95 € i els beneficis de la seua venda van destinats a finançar projectes de Juegaterapia. Es poden comprar en juguettos, El Corte Inglés, Toys ‘R’ Us, GOCCO i Amazon.es.

Han col·laborat en aquesta campanya de forma totalment desinteressada el fotògraf Carlos Spottorno, el director creatiu Manu Cavanilles, la directora d’art Myriam Maneiro i ha comptat amb l’estilisme de Billybandit.

Més informació


jo amb ribo

1 Comentari

  1. Antonio
    Antonio octubre 25, 20:38

    Laura Pausini es la famosa y altruista, pero el valiente y protagonista real es guillermo.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 11 =