25n
25N
25N

L'Associació de Futbolistes del València CF triarà aquest dijous al seu nou president i presentarà algunes propostes per al futur del valencianisme

L'Associació de Futbolistes del València CF triarà aquest dijous al seu nou president i presentarà algunes propostes per al futur del valencianisme
29/03/2017 -

L’Associació de Futbolistes del València CF celebra aquest dijous 30 de març en l’Ateneu Mercantil de València la seua Junta General Ordinària per a aprovar els comptes del 2016, el pressupost per al 2017 i repassar la memòria d’activitats de l’última legislatura. No en va, a continuació, l’Associació realitzarà la seua Junta Extraordinària, on es triarà al president per als pròxims quatre anys.

Per a la cita hi ha una única candidatura encapçalada per l’actual president, Fernando Giner, que presentarà el programa previst per a aquesta legislatura, així com algunes propostes per al futur del valencianisme, tenint en compte la proximitat del centenari del club.

Encara que inicialment la Junta estava programada per al divendres, la cita s’avança a aquest dijous amb la finalitat de no coincidir amb el segon partit de la final de la 7DaysEurocup que el València Basket disputa a Màlaga aquest divendres i que podria donar-li el títol de campió de la competició europea.

L’Associació de Futbolistes del València CF és conscient que els pròxims quatre anys són vitals per al futur del València Cf. Coincidint amb el centenari, però pensant en el futur a mitjà i llarg termini del club, l’Associació anunciarà en la Junta General Extraordinària les accions que va a escometre en els pròxims quatre anys.

Per a la cita estan convidats tots els expresidents, les Institucions i els mitjans de comunicació, doncs per primera vegada en la història de la nostra Associació serà una Junta oberta al públic. En representació del València CF estarà el Conseller delegat Anil Murthy.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − tres =